سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دولت استرالیا هم پایان حضور نظامی خود در افغانستان را اعلام کرد

علی‌رغم پیشروی‌های گسترده شبه نظامیان طالبان در افغانستان، دولت استرالیا نیز پایان حضور نظامی خود در جنگ ۲۰ ساله با طالبان را اعلام کرد.

نظامیان استرالیا

به گزارش خبرگزاری موج، وزیر دفاع استرالیا امروز یکشنبه پایان حضور نظامی ارتش این کشور را در جنگ بیست ساله افغانستان اعلام کرد.

بر اساس گزارش «شفق نیوز»، استرالیا طی هفته‌های گذشته بتدریج نظامیانش را از خاک افغانستان خارج کرده است.

دولت کانبرا در ماه آوریل [فرودین] از عزمش برای خروج باقیمانده نظامیان خود تا ماه سپتامبر همزمان با خروج نظامیان آمریکایی از کشور جنگ زده افغانستان خبر داده بود.

«پیتر داتون» در مصاحبه با شبکه اسکای نیوز گفت: هشتاد نظامی بخش پشتیبانی و لجستکی این کشور اخیرا افغانستان را ترک کرده‌اند.

وی ادامه داد، البته این به این معنی نیست که ما از کمپین ایالات متحده خارج شده ایم، جایی که منافع ما و منافع متحدانمان در آن است، اما اکنون ما فکر می‌کنیم که کمپین ما در افغانستان به پایان رسیده است.

استرالیا از زمان حمله آمریکا و ناتو به افغانستان در سال ۲۰۰۱ بیش از ۳۹ هزار نیروی نظامی خود را برای جنگ با طالبان در افغانستان مستقر کرده بود. در این نبرد ۴۱ نظامی استرالیا کشته شدند.

خروج نظامیان ناتو و آمریکا از افغانستان در حالی صورت می‌گیرد که این جنگ میلیارد دلاری هیچ دستاوردی برای غرب نداشته است و طی ماه‌های اخیر نیروهای طالبان شهر به شهر در حال پیشروی و تسلط بر مناطق مختلف افغانستان هستند.

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد. همزمان با خروج نیروهای آمریکایی، شبه‌نظامیان گروه طالبان نیز به حملات خود افزوده و در هفته‌های گذشته مناطق وسیعی را به کنترل خود در آورده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه