سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مذاکره وزیر خارجه انگلیس با یک مقام عربستانی درخصوص ایران

وزیر خارجه انگلیس که در عربستان در حال دیدار با مقام‌های این کشور است، از دیدار امروز خود با معاون وزیر دفاع سعودی و گفت‌وگو درباره ایران خبر داد.

دومینیک راب

به گزارش خبرگزاری موج، « دومینیک راب » وزیر خارجه انگلیس که در سفری به منطقه غرب آسیا در عربستان سعودی حضور دارد، از دیدار با «خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع این کشور خبر داد.

او در این خصوص در پیامی توییتری نوشت با وی درباره طیفی از مسائل از جمله آنچه «تهدید منطقه‌ای ایجاد شده توسط ایران» خواند، صحبت کرده است.

وی در ادامه بدون اشاره به تجاوز عربستان سعودی به یمن و ایجاد فاجعه انسانی در این کشور، افزود بحران جاری در یمن و چالش‌های جدید مقابله با حملات سایبری نیز از موضوعات دیگر مطرح شده در این دیدار بوده است.

راب افزود: خالد بن سلمان و من توافق کردیم که یک شراکت محکم و پایدار بین انگلیس و عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات مشترکی که با آن‌ها روبرو هستیم، حیاتی است.

او پیش از آن هم در توییتی از دیدار با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی خبر داده و گفته بود در این دیدار درباره منافع مشترک از جمله تجارت و همچنین ایران و تغییرات آب و هوایی به گفت‌وگو پرداخت.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه انگلیس، راب در این دیدار گفت: «انگلیس بر تعهدات خود برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک از جمله تهدید ایران و درگیری ادامه دار در یمن تاکید دارد».

وزارت خارجه عربستان سعودی نیز در صفحه خود در شبکه اجتماعی توییتر نوشت که بن سلمان و وزیر خارجه انگلیس درباره تلاش‌ها برای ارتقای امنیت و ثبات منطقه‌ای و همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف صحبت کردند.

راب پیش از این نیز با همتای سعودی خود دیدار و در خصوص موضوعاتی نظیر تجارت،‌ تغییرات آب و هوایی و نگرانی‌های حقوق بشری صحبت کردند.

نگرانی از وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی پس از قتل فجیع «جمال خاشقچی» روزنامه نگار سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول و همچنین بازداشت فعالان زن در این کشور افزایش یافته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه