سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سعد الحریری به دوحه سفر می کند

رسانه های عرب زبان از سفر قریب الوقوع «سعد الحریری» به پایتخت قطر خبر می‌دهند.

سعد الحریری

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از الجزیره، « سعد الحریری » نخست وزیر مکلف لبنان قصد دارد به «دوحه» پایتخت قطر سفر کند. منابع رسانه ای اعلام کردند که این سفر به احتمال فراوان طی امروز چهارشنبه انجام می شود.

بر اساس این گزارش، الحریری قصد دارد در جریان سفر به قطر با مقامات ارشد این کشور از جمله «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر دیدار و گفتگو کند. او همچنین با دیگر مقامات قطری نیز به رایزنی خواهد پرداخت.

گفتگو درخصوص آخرین تحولات لبنان همچون مسأله تشکیل کابینه جدید این کشور از جمله محورهای رایزنی الحریری با مقامات قطری خواهد بود. نخست وزیر مکلف لبنان روز گذشته نیز با مقامات روسی رایزنی کرده بود.

در همین ارتباط، روز گذشته سعد الحریری، نخست وزیر مأمور تشکیل کابینه لبنان با «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه روسیه به صورت تلفنی گفتگو کرد. بوگدانوف در این تماس تلفنی بر لزوم تشکیل هرچه سریعتر کابینه لبنان تأکید کرد.

پیشتر روزنامه لبنانی «البناء» با انتشار مطلبی اعلام کرده بود: تاکنون هیچگونه تغییری در رفتارهای الحریری در خصوص تشکیل کابینه مشاهده نشده است. الحریری تلاش خود را به کار بسته است تا امیدها برای تشکیل کابینه جدید لبنان را از بین ببرد. او همچنان بر تک روی در روند تشکیل کابینه اصرار می ورزد.

روزنامه البناء همچنین عنوان کرده است: به طور کلی می‌توان گفت که رفتارهای الحریری در زمینه تشکیل کابینه جدید تحریک آمیز است و او تلاش دارد تا طبق طرح فرانسه در این زمینه حرکت کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه