سرخط خبرها
  • سپاه پاسداران: پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت
  • فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا: به نقص مکرر آتش بس از سوی رژیم صهیونی پاسخ دادیم
  • کارت‌به‌کارت بین‌بانکی از ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافت
  • وزارت بهداشت: اتصال همه بیمارستان‌ها به سامانه یکپارچه نوبت‌دهی
  • داعش با انتشار پوستری، تهدید به بمب‌گذاری در مسابقات جام جهانی آمریکا و ترور پاپ کرد
  • سفیر ایران در مکزیک: ویزای تیم ملی ساعتی است
  • هشدار مهم پلیس فتا: افزایش کلاهبرداری در سایت دیوار
  • ترامپ: دوست دارم حملات دقیق‌تری علیه حزب‌الله انجام شود
  • فعال شدن آژیر هشدار در شمال فلسطین اشغالی
  • قالیباف: دشمن فقط زبان قدرت می‌فهمد دست ما روی ماشه است

واکسن کرونا ساخت هند سال ۲۰۲۱ به بازار می آید

واکسن کرونا ساخت هند در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ روانه بازار می شود.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از تایمز آو ایندیا، شرکت «بهارات بیوتک»، تصمیم دارد نخستین واکسن کرونا بالقوه تولید شده در هند به نام «کواوکسین» را در سه ماهه دوم سال آینده میلادی عرضه کند.

البته عرضه این واکسن بالقوه در ۲۰۲۱ میلادی منوط به دریافت تاییدیه از سازمان‌های قانونگذاری هند است. به گفته یکی از مقامات «بهارات بیوتک» تمرکز اصلی این شرکت در حال حاضر انجام مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن مذکور است.

واکسن بالقوه این شرکت برای مقابله با کووید ۱۹ ، «کوواکسین» نام دارد و با همکاری «شورای تحقیقات پزشکی هند» (ICMR) و مؤسسه ملی ویروس شناسی این کشور(NIV) ساخته شده است. پژوهشگران برای توسعه واکسن مذکور ویروس غیر فعال SARS-Cov-۲ را در آزمایشگاه ICMR ایزوله کردند.

«سای پراساد» مدیر اجرایی شرکت «بهارات بیوتک اینترنشنال» در این باره می‌گوید: پس از تکمیل آزمایش‌ها و نشان دادن شواهد تجربی قدرتمند، اگر تاییدیه های قانونی مورد نیاز را دریافت کنیم، در سه ماهه دوم ۲۰۲۱ میلادی این واکسن را عرضه می‌کنیم.

به گفته او این شرکت تاییدیه های لازم برای اجرای مرحله سوم آزمایش بالینی این واکسن بالقوه دریافت کرده و مشغول آماده سازی و استخدام داوطلبان است. تزریق واکسن بالقوه به داوطلبان از ماه جاری میلادی آغاز می‌شود.

طی مرحله سوم آزمایش بالین این واکسن حدود ۲ هزار داوطلب در ۱۳ الی ۱۴ ایالت هند این واکسن را دریافت می‌کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه