سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان/ آمریکا درصدر جدول مبتلایان

براساس آمارهای جهانی اعلام شده تا کنون ۴۲ میلیون و ۴۹۷ هزار و ۳۸۱ نفر در جهان به ویروس کرونا ـمبتلا شده اند.

کرونا در جهان

به گزارش خبرگزاری موج، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز ۴۲ میلیون و ۴۹۷ هزار و ۳۸۱ نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید۱۹ ــ مبتلا شده‌اند که از این تعداد، یک‌ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۳۶۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون ۳۱ میلیون و ۴۲۹ هزار و ۸۳۸ نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان کرونا در جهان با افزایش ۸۵ هزار و ۲۳۱ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۸میلیون و ۷۴۶ هزار و ۹۵۳ نفر رسیده است؛ تاکنون ۲۲۹ هزار و ۲۸۴ آمریکایی مبتلا به کووید۱۹ در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش ۵۳ هزار و ۳۷۰ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۷میلیون و ۸۱۴ هزار و ۶۸۲ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۱۱۷ هزار و ۹۹۲ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشور برزیل به‌‌‌عنوان سومین کشور جهان با افزایش ۲۳ هزار و ۱۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۵میلیون و ۳۵۵ هزار و ۶۵۰ نفر رسیده است؛ تاکنون ۱۵۶ هزار و ۵۲۸ برزیلی جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشورهای روسیه، اسپانیا، آرژانتین، فرانسه و کلمبیا نیز به‌ترتیب با یک‌میلیون و ۴۸۰ هزار و ۶۴۶، یک‌میلیون و ۱۱۰ هزار و ۳۷۲، یک‌میلیون و ۶۹ هزار و ۳۶۸، یک‌میلیون و ۴۱ هزار و ۷۵ و ۹۹۸ هزار و ۹۴۲ نفر مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

همچنین کشورهای پرو با ۸۸۳ هزار و ۱۱۶ نفر و مکزیک با ۸۸۰ هزار و ۷۷۵ نفر مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای هند، آمریکا و برزیل به‌‌ترتیب با ۷میلیون و ۱۶ هزار و ۴۶، ۵میلیون و ۶۹۸ هزار و ۱۶۱ و ۴میلیون و ۷۹۷ هزار و ۸۹۲ نفر بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه