سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

ریابکوف:

روسیه ترسی از تحریم‌های آمریکا ندارد

معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه ما از تحریم‌های آمریکا نمی‌ترسیم و به آنها عادت داریم گفت: روسیه از تحریم‌های آمریکا در پی فروش تسلیحات به ایران، هیچ هراسی ندارد.

سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه

به گزارش خبرگزاری موج، « سرگئی ریابکوف » معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز (دوشنبه) به تهدید آمریکا برای تحریم کشورهایی که با ایران تجارت کرده و از بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران تبعیت نکنند، واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، معاون وزیر خارجه روسیه طی نشست خبری در مسکو، گفت که روسیه به تحریم عادت داشته و از تحریم‌های آمریکا در پی فروش تسلیحات به ایران، هیچ هراسی ندارد.

وی در این باره توضیح داد: «ما از تحریم‌های آمریکا نمی‌ترسیم، ما به آنها عادت داریم. این مسئله به هیچ‌وجه بر سیاست ما اثر نمی‌گذارد. همکاری ما با ایران چند وجهی است و همکاری‌های نظامی نیز وابسته به نیازها و تمایلات دو طرف، پیش خواهد رفت».

بامداد یکشنبه بود که «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای مدعی شد با توسل به مکانیسم موسوم به ماشه، عملاََ تمام تحریم‌های سازمان ملل بر ایران، که پیشتر لغو شده بودند، اکنون دوباره اجرایی شدند. واشنگتن ادعا کرد تمام مفاد قطعنامه‌های ۱۶۹۶، ۱۷۳۷، ۱۷۴۷، ۱۸۰۳، ۱۸۳۵ و ۱۹۲۹ که ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ ملغی شده بودند، دوباره فعال شده‌اند.

آمریکا همچنین تهدید کرد: «اگر اعضای سازمان ملل الزامات خود برای اجرای این تحریم‌ها را اجرا نکنند، ایالات متحده آماده است از اختیارات داخلی برای اعمال عواقبی بر آنها استفاده کند و مطمئن شود ایران از عواید فعالیت‌های ممنوع‌شده توسط سازمان ملل، بهره‌مند نمی‌شود».

با این حال روزنامه «نیویورک‌تایمز» در یادداشت سردبیری امروز خود نوشت زمانی واشنگتن در کنار کشورهای اروپایی و حتی روسیه و چین برای منزوی کردن ایران ایستاده بود، اما اکنون ایالات متحده است که منزوی شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه