سرخط خبرها
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است

نخست وزیر فلسطین:

اجازه باج‌گیری به اسرائیل را نمی‌دهیم

نخست وزیر فلسطین با اشاره به اینکه اجازه باج‌گیری به اسرائیل را نمی‌دهیم گفت: مبالغ بلوکه شده در واقع پول‌های مردم ماست و تلاش می‌کنیم بدون اینکه اسرائیل از ما باج بگیرد، آنها را پس بگیریم.

محمد اشتیه1

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری "وفا" فلسطین، محمد اشتیه نخست وزیر فلسطین در ابتدای جلسه هفتگی کابینه در رام‌الله گفت: سخت‌ترین مرحله از بحرانی را که با تهدیدهای (رژیم) اشغالگر برای الحاق اراضی ما ایجاد شده بود، پشت سر گذاشتیم و از آن عبور خواهیم کرد همانگونه که مراحل دشوار متعددی را با صبر مردم و پافشاری آنها بر حقوق خود پشت سر گذاشتیم.

اشتیه در ادامه تاکید کرد: معامله قرن و طرح‌ الحاق کرانه باختری به دلیل موضعگیری محکم فلسطین به رهبری محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان و پایداری مردم ما و حمایت جامعه جهانی و کشورهای عربی اکنون پشت سر گذاشته شده اند.

همچنین نخست وزیر فلسطین اظهار کرد، مبالغ بلوکه شده در واقع پول‌های مردم ماست و تلاش می‌کنیم بدون اینکه اسرائیل از ما باج بگیرد، آنها را پس بگیریم.

کابینه فلسطین نیز اقدامات دیپلماتیک برای مقابله با طرح‌های آمریکایی-اسرائیلی برای نابود کردن مساله فلسطین را بررسی و اعلام کرد که اقداماتی برای برگزاری نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب در تاریخ نهم ماه جاری میلادی در دست انجام هستند تا در این نشست عادی‌سازی کشور امارات با اسرائیل از منظر آسیب‌های بزرگی که به مساله فلسطین وارد می کند، بررسی شود.

همچنین کابینه فلسطین تلاش‌های هیات وزارتی که از روز جمعه به نوار غزه رفته و در حال بررسی آنجا است، مورد بحث و بررسی قرار داده و گزارشی از دستگاه‌ها و لوازم پزشکی ارائه شده برای رفع کمبود بیمارستان‌ها برای مقابله با کرونا ارائه و اعلام کرد، ۲۰ کامیون حامل دستگاه‌های تنفس مصنوعی و تجهیزات پزشکی دیگر به نوار غزه فرستاده شدند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه