سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

شمار مبتلایان کرونا در آمریکا به چند نفر رسید؟

براساس آمارهای اعلام شده مجموع مبتلایان به کرونا در آمریکا به سه میلیون و ۸۲۵ هزار و ۱۵۳ تن رسید.

کرونا در آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج، طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع مبتلایان به کرونا در آمریکا به سه میلیون و ۸۲۵ هزار و ۱۵۳ مورد افزایش یافت و این آمار و ارقام نشان می‌دهد که شمار کلی قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا نیز به ۱۴۰ هزار و ۹۵۷ مورد رسیده است.

روزنامه انگلیسی «ایندپیندنت» در گزارشی نوشت که بعد از هفته‌ها امتناع از زدن ماسک به صورت در ملاء عام، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تصویر سیاه و سفیدی از خود در حالیکه ماسک به صورت دارد را در صفحه توییتر خود منتشر کرد و از مردم آمریکا خواست تا همچون وی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا ، از ماسک بر صورت‌های خود استفاده کنند.

ترامپ در این پیام توییتری خود گفت: «بسیاری از افراد می‌گویند وقتی نمی‌توانید فاصله اجتماعی را رد کنید، زدن ماسک به صورت‌های خود یک اقدام میهن‌پرستانه است».

وی در ادامه، خود را بعنوان رئیس‌جمهور مورد علاقه مردم آمریکا معرفی کرد و نوشت: «هیچ‌کس میهن‌پرست‌تر از من نیست، رئیس‌جمهور مورد علاقه شما!».

پیام وی درست چند ساعت بعد از آن منتشر شد که «جروم آدامز» جراح کل ایالات متحده آمریکا و رئیس عملیاتی سپاه خدمات بهداشت عمومی آمریکا که سخنگوی ارشد مسائل بهداشت عمومی در دولت فدرال ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شود، در شبکه «فاکس‌نیوز» از مردم آمریکا خواست با توجه به افزایش آمار روزانه مبتلایان به کووید-۱۹ در ایالات متحده آمریکا و ابتلای بیش از یک میلیون نفر به کرونا در یک ماه گذشته، در مکان‌های عمومی از ماسک صورت استفاده کنند.

پیش از این رئیس‌جمهور آمریکا در مقابل درخواست‌ مسئولان بهداشتی و درمانی برای استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی مقاومت می‌کرد اما در جدیدترین پیام خود در صفحه توییتر خطاب به مردم آمریکا نوشت: «ما در تلاش خود برای شکست ویروس نامرئی چین متحد هستیم و بسیاری از مردم می‌گویند که زدن ماسک صورت در زمانیکه نمی‌توانید فاصله اجتماعی را رعایت کنید، یک اقدام میهن‌پرستی است. هیچ‌کس میهن‌پرست‌تر از من نیست، رئیس‌جمهور مورد علاقه شما!».

از طرف دیگر، پایگاه اطلاع‌رسانی «ورلدومیترز»، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا را سه میلیون و ۹۶۱ هزار و ۴۲۹ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۴۳ هزار و ۸۳۴ نفر گزارش کرده است.

آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که تاکنون دستکم ۱۴ میلیون و ۶۵۵ هزار و ۴۰۵ نفر از مردم سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و از آن میان ۶۰۹ هزار و ۱۹۸ نفر نیز جان خود را ا دست داده‌اند و هشت میلیون و ۲۲۷ هزار و ۸۰۴ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار و ارقام مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس قرار دارد و پس از آن برزیل با دو میلیون و ۱۱۸ هزار و ۶۴۶ مورد ابتلا و ۸۰ هزار و ۱۲۰ مورد فوتی و هند با یک میلیون و ۱۱۸ هزار و ۲۰۶ مورد ابتلا و ۲۷ هزار و ۴۹۷ مورد فوتی، در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان به «کووید-۱۹» قرار دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه