سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سرکوب زندانیان فلسطینی توسط نظامیان رژیم صهیونیستی

به گزارش رسانه های محلی زندانیان فلسطینی در زندان عوفر توسط نظامیان رژیم صهیونیستی سرکوب شدند.

بازداشت فلسطینی ها

به گزارش خبرگزاری موج، پس از شناسایی نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در زندانهای رژیم صهیونیستی ، همچنان تنش در داخل این زندانها حکمفرماست روزنامه القدس العربی گزارش داد که رژیم صهیونیستی همچنان به سیاست «اهمال‌کاری پزشکی» ادامه می‌دهد و نظامیان این رژیم طی دو روز گذشته به بخشهای مختلف این زندانها یورش می‌برند.

باشگاه فلسطینی «الاسیر» گزارش داد که نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی که وابسته به اداره زندانهای این رژیم هستند، شامگاه گذشته به زندان «عوفر» یورش برده و زندانیان فلسطینی را به شدت سرکوب کردند.

به گزارش این باشگاه، نظامیان صهیونیست همچنین علیه زندانیان از گاز استفاده کردند و این برای دومین بار است که دست به سرکوب زندانیان می‌زنند.

بنا بر این گزارش، نظامیان صهیونیست بامداد امروز، به بخش ۱۶ این زندان یورش بردند و در پی این اقدام، زندانیان دست به اعتراض زده و با سردادن تکبیر، درهای زندان را به هم کوبیدند.

این باشگاه بار دیگر مسئولان صهیونیست را مسئول حفظ جان اسرای فلسطینی حاضر در عوفر دانست و تأکید کرد، درست، وقتی که جهان درگیر کروناست، اسرای در بند زندان، با اقدامات سرکوبگرایانه صهیونیستها روبرو هستند.

مدیریت زندانهای صهیونیستی از آغاز سال گذشته بر شدت سرکوب زندانیان فلسطینی افزوده و زندان عوفر از جمله زندانهایی بوده که شدت سرکوب در آن بسیار بالاست.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه