سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

بوریس جانسون:

وضعیت شیوع کرونا در انگلیس فاجعه است

نخست‌وزیر انگلیس با اشاره به شیوع کرونا در جهان، شیوع این ویروس در بریتانیا را فاجعه آمیز عنوان کرد.

بوریس جانسون

به گزارش خبرگزاری موج، « بوریس جانسون » نخست‌وزیر انگلیس روز دوشنبه با اعلام اینکه وضعیت شیوع ویروس کرونا در این کشور یک فاجعه است گفت: «شیوع کرونا یک فاجعه بوده، منظورم این است که برای این کشور یک کابوس مطلق بوده و کشور ما شوکی عمیق را تجربه کرده است».

نخست‌وزیر انگلیس درخصوص تقاضای مطرح شده برای تحقیق درباره عملکرد دولت در مقابله با ویروس کرونا گفت بسیاری جهت بررسی این‌که «کجای کار ایراد داشته و از چه زمانی [این اشکال به‌وجود آمده است]» رنج بسیاری کشیده‌اند و جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: «من کاملاً این (درخواست) را درک می‌کنم. فکر می‌کنم اکنون زمان مناسبی برای آن نباشد... زمانی که همه به‌شدت خسته و درمانده هستند، فکر نمی‌کنم زمان آن باشد که وقت زیادی را صرف تمام آن چیزها (تحقیقات) کنیم. اما در تمام این مدت در حال درس گرفتن هستیم».

در حال حاضر بریتانیا با بیش از ۳۱۱ هزار مبتلا و بیش از ۴۳ هزار قربانی، به یکی از بزرگ‌ترین مراکز شیوع این بیماری در جهان تبدیل شده است.

جانسون در ادامه گفت، مردم بریتانیا از مردم دیگر کشورهای اروپایی چاق‌تر هستند و این مشکلی است که باید به آن رسیدگی شود.

احتمالاً جانسون این بخش از سخنان خود را در واکنش به گزارش‌های منتشر شده از ناتوانی مردم بریتانیا در تأمین مواد غذایی مورد نیاز خود از زمان اعمال قوانین قرنطینه و بسته شدن کسب‌وکارها باشد.

روز گذشته روزنامه «گاردین» با استناد به آمار ارائه شده توسط آژانس «استانداردهای غذایی» بریتانیا گزارش داد در هفته‌های آغازین اعمال قوانین قرنطینه بین ۶.۳ تا ۷.۷ میلیون بریتانیایی به‌دلیل مشکلات مالی ناچار به کاهش حجم وعده‌های غذایی یا حذف کامل آن شدند و بین ۲.۷ تا ۳.۷ میلیون نفر به انبارهای مواد غذایی یا مراکز خیریه مراجعه کرده‌اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه