سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا اعلام شد

مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به دو میلیون و ۳۱۰ هزار و ۷۸۶ نفر رسید.

کرونا در آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج، طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰ هزار و ۹۱۱ مورد جدید به مبتلایان به کرونا در آمریکا افزوده شده است و آمار کلی این افراد در این کشور به دو میلیون و ۳۱۰ هزار و ۷۸۶ نفر رسیده است.

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که ۲۴ ساعت گذشته همچنین ۴۲۴ نفر دیگر در ارتباط با «کووید-۱۹» در آمریکا جان خود را از دست داده‌اند تا شمار کلی قربانیان ویروس ناشناخته کرونا در این کشور به ۱۲۰ هزار و ۳۹۳ نفر برسد.

مقایسه جدیدترین آمار و ارقام کرونا با آمار و ارقام یک روز قبل این مرکز نشان می دهد که تعداد مبتلایان به این ویروس ناشناخته و همچنین قربانیان آن در آمریکا مجدداً روندی صعودی داشته است.

از طرف دیگر، پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را دو میلیون و ۳۸۸ هزار و ۱۵۳ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۲۲ هزار و ۶۱۰ نفر گزارش کرده است. ایالت نیویورک با ۴۱۱ هزار و ۹۷۲ مورد ابتلا و ۳۱ هزار و ۲۶۸ مورد فوتی، کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا است.

طبق آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز، در ۲۴ ساعت گذشته مجموع افرادی که در جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند به ۹ میلیون و ۷۳ هزار و ۳۸۶ نفر رسید و از آن میان ۴۷۱ هزار و ۶۴۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و چهار میلیون و ۵۱۱ هزار و ۶۰۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند. آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار و ارقام مبتلایان و قربانیان کرونا است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه