سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان ۲۱ فروردین ۹۹/ بیش از ۸۸ هزار نفر جان خود را از دست داده‌ اند

آخرین آمارها حاکی از آن است که تاکنون یک میلیون و ۵۱۹ هزار و ۲ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و از مجموع تعداد مبتلایان، ۳۳۰ هزار و ۶۹۷ نفر بهبودیافته اند.

کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه یک میلیون و ۵۱۹ هزار و ۲ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۸۸ هزار و ۵۱۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

از مجموع مبتلایان در جهان، تاکنون ۳۳۰ هزار و ۶۹۷ نفر بهبودیافته و توانسته‌اند این ویروس را شکست بدهند.

کشور آمریکا که بیشترین تعداد مبتلایان را در جهان دارد، با افزایش ۳۴ هزار و ۶۲۰ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۴۳۵ هزار و ۱۶۰ مبتلا رسیده است؛ در این کشور ۱۴ هزار و ۷۹۷ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشور اسپانیا به عنوان دومین کشور مبتلای جهان، با افزایش ۶ هزار و ۲۷۸ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۱۴۸ هزار و ۲۲۰ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۱۴ هزار و ۷۹۲ اسپانیایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

کشور ایتالیا که بعد از اسپانیا در رده سوم جهان قرار دارد، با افزایش ۳ هزار و ۸۳۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۱۳۹ هزار و ۴۲۲ مبتلا رسیده است؛ تعداد قربانیان این کشور ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفر است.

کشورهای آلمان، فرانسه و چین نیز به ترتیب با ۱۱۳ هزار و ۲۹۶، ۱۱۲ هزار و ۹۵۰ و ۸۱ هزار و ۸۶۵ مبتلا در رده‌های چهارم تا ششم جهان جای گرفته‌اند.

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای چین، اسپانیا و آلمان به ترتیب با ۷۷ هزار و ۳۷۰، ۴۸ هزار و ۲۱ و ۴۶ هزار و ۳۰۰ بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم جهان قرار دارند.

آمار جهانی کرونا21 فروردین

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه