سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

۱۱ شهروند عربستانی آزاد شدند

حکومت عربستان ۱۱ شهروند که از چند روز قبل به اتهام ارتباط با نهادهای خارجی و سوال و جواب از آنها بازداشت شده بودند را آزاد کرد.

محمد بن سلمان

به گزارش خبرگزاری موج خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام سعودی اعلام کرد:  حکومت عربستان ۱۱ شهروند که از چند روز قبل به اتهام ارتباط با نهادهای خارجی و سوال و جواب از آنها بازداشت شده بودند را آزاد کرده است. 

براساس این گزارش، موج جدید بازداشت ها در عربستان سعودی پس از آن صورت گرفت که این کشور ریاست گروه ۲۰ را در بحبوحه انتقادات حقوق بشری غربیها از این کشور به ویژه بعد از قتل فجیع جمال خاشقچی روزنامه نگار سعودی برعهده گرفت. 

بازداشت ها به بهانه سوال و جواب از افرادی صورت گرفته که ادعا شده از برخی کشورهای خارجی و سازمانهای خارجی متخاصم پول دریافت کرده‌اند. 

این مقام سعودی که نخواسته نامش فاش شود اضافه کرده، هیچ از آنها محکوم نشده اما پرونده همچنان باز است و ممکن است اتهامات دیگری مطرح شود. 

علت دقیق بازداشت آنها که هیچ یک نیز از فعالان سیاسی نیستند مشخص نیست اما گفته می‌شود برخی از آنها درباره بهار عربی ۲۰۱۱ مطالبی نوشته اند. اما مشخص نیست که مطالب این افراد کجا و در چه رسانه‌ای منتشر شده است. 

برخی منابع از جمله یک گروه حقوق بشری سعودی مستقر در لندن هفته گذشته اعلام کرده بودند که حداقل ۱۰ نفر از نویسندگان و روشنفکران این کشور توسط نیروهای امنیتی سعودی بازداشت شده‌اند. همین منابع روز یک شنبه نیز آزادی آنها را تایید کرده‌اند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه