سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

ابراهیم کالین:

ما درباره جنگنده های اف ۳۵ عقب ننشستیم

سخنگوی ریاست‌ جمهوری ترکیه گفت: ما درباره جنگنده های اف ۳۵ عقب ننشسته‌ایم.حذف ترکیه از این برنامه به راحتی امکان‌ پذیر نیست.

ابراهیم کالین

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آناتولی، ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست‌ جمهوری ترکیه در جمع خبرنگاران گفت: ما درباره جنگنده های اف ۳۵ عقب ننشسته‌ایم؛ حذف ترکیه از این برنامه به راحتی امکان‌ پذیر نیست. ما معتقدیم این بحران دیر یا زود حل می شود.

دولت آمریکا در ماه ژوئیه، ترکیه را از برنامه جنگنده‌های اف-۳۵ خارج کرد و مدعی شد سامانه موشکی اس ۴۰۰ روسی که ترکیه خریداری کرده، آن جنگنده‌ها را با خطر مواجه می‌کند. ترکیه همواره این ادعا را رد کرده است.

ترکیه، تولیدکننده برخی از قطعات جنگنده‌ اف-۳۵ و بخشی از برنامه تولید آن است؛ این کشور هشدار داده هرگونه تلاش برای کنار گذاشتن ترکیه از زنجیره تولید، گران تمام خواهد شد.

این سخنگو درخصوص تلاش‌ها برای ایجاد یک "منطقه امن" در شرق رود فرات (شمال شرقی سوریه) اظهار کرد اگر ترکیه با هرگونه کژرفتاری از سوی آمریکا مواجه شود، به تنهایی این منطقه را ایجاد می‌کند.

کالین می‌گوید: "ما نمی‌توانیم پیام طرف آمریکایی که منطقه را امن می‌خواند را تصدیق کنیم. ما باید تایید منابع خودمان را در این مورد داشته باشیم". او به تقاضای ترکیه مبنی بر پاکسازی منطقه از "گروه تروریستی پ‌ک‌ک/ی‌پ‌گ" نیز اشاره‌ کرده است.

روز هفتم اوت، مقامات نظامی آمریکا و ترکیه توافق کرده بودند تا منطقه‌ای امن در شمال سوریه ایجاد کنند تا مقدمات بازگشت آوارگان سوری به محل زندگیشان فراهم شود.

دولت ترکیه از عدم عملگرایی آمریکا درخصوص خروج نیروهای "پ‌ک‌ک/ی‌پ‌گ" -که در توافق مذکور آمده بود- ناراضی است. ترکیه این گروه را سازمانی تروریستی خطاب می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه