سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

بوریس جانسون:

بریتانیا ۳۱ اکتبر از اتحادیه اروپا خارج می شود

نخست وزیر انگلیس اعلام کرد: بریتانیا ۳۱ اکتبر، با توافق یا بدون توافق، از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد و پارلمان بریتانیا نمی‌ تواند جلوی آن را بگیرد.

بوریس جانسون

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز،‌ بوریس جانسون ، نخست وزیر انگلیس در اولین سفرش در منصب جدید با همتایان اروپایی خود در آستانه نشست ۲۴-۲۶ اوت نشست گروه هفت در فرانسه دیدار خواهد کرد.

به گفته یک منبع مطلع در دفتر نخست‌وزیری بریتانیا، جانسون می‌گوید، بریتانیا ۳۱ اکتبر، با توافق یا بدون توافق، از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد و پارلمان بریتانیا نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد.  

در حالی که بوریس جانسون مرتبا به ترک اتحادیه اروپا بدون توافق در ۳۱ اکتبر وعده می‌دهد، مگر اینکه این نهاد با مذاکره دوباره بر سر شرایط بریگزیت موافقت کند، بریتانیا در داخل هم به سمت یک بحران قانون اساسی حرکت می‌کند.

پس از بیش از سه سال از سلطه بریگزیت بر امور اتحادیه اروپا، این نهاد بارها از بازگشایی "توافق خروج" که شامل یک سیاست تضمین مرزی ایرلند می‌شود که ترزا می، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا در ماه نوامبر توافق کرده بود، امتناع کرده است.

نخست‌وزیر بریتانیا از سوی طیف گسترده‌ای از سیاستمداران برای جلوگیری از خروج بی‌نظم تحت فشار است و جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر متعهد شده است تا دولت جانسون را در اوایل سپتامبر با رای عدم اعتماد روبرو کند و بریگزیت را به تاخیر بیندازد.

با این حال مشخص نیست که قانونگذاران وحدت یا قدرت استفاده از پارلمان برای جلوگیری از بریگزیت بدون توافق در ۳۱ اکتبر را دارند یا خیر. مخالفان عدم توافق می‌گویند، این مساله برای بریتانیا که زمانی یکی از امن‌ترین دموکراسی‌های غرب بود، فاجعه‌بار بود. به گفته آنها، خروج بی‌نظم به رشد جهانی آسیب می‌زند، بازارهای مالی را متلاطم می‌کند و ادعای لندن در رابطه با اینکه مرکز مالی برتر جهان است، تضعیف می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه