سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رایزنی تلفنی دونالد ترامپ و بوریس جانسون در مورد ایران

رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر انگلیس، در تماسی تلفنی، تنش های جاری با ایران را مورد بحث و گفتگو قرار دادند.

ترامپ

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از عرب نیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس ، تنش های جاری با ایران را مورد بحث و گفتگو قرار داد.

ایران حدود ۱ هفته قبل، نفتکش انگلیسی  stena impero را به دلیل نقض قوانین دریانوردی بین المللی توقیف کرد. این اقدام ایران، چند هفته پس از توقیف غیرقانونی نفتکش جمهوری اسلامی ایران در تنگه جبل الطارق توسط نیروهای انگلیسی صورت گرفت. 

روز پنجشنبه(۳ مردادماه)، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا گفت: او مایل است در بحبوحه تنش ها میان تهران و واشنگتن به ایران سفر کند و با مقام های ایرانی گفتگو کند. آمریکا در عین حال، از ژاپن، بریتانیا و دیگر کشورها خواسته است تا به یک ائتلاف بین المللی بپیوندند تا امنیت دریانوردی در تنگه هرمز را تضمین کنند.

تنش ها میان ایران و آمریکا، از سال گذشته که ترامپ به طور یکجانبه از برجام خارج شد، به اوج خود رسیده است. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه