سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

ترامپ:

آمریکا به ترکیه جنگنده اف ۳۵ نمی فروشد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در اظهار نظری گفت: واشنگتن به این دلیل که ترکیه سامانه اس ۴۰۰ را از روسیه خریده است، جنگنده های اف ۳۵ را به آنکارا نخواهد فروخت.

ترامپ

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از ینی شفق، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: آمریکا به ترکیه جنگنده های پیشرفته اف ۳۵ را نخواهد فروخت. این اظهارنظر ترامپ در واکنش به اقدام اخیر ترکیه در خرید سامانه دفاع هوایی اس ۴۰۰ از روسیه انجام می شود. پیشتر، ترامپ، اوباما را به دلیل سیاست غلط خود در رابطه با ترکیه که منجر به شکاف میان آنکارا و واشنگتن شد، سرزنش کرده بود.

ترامپ در حاشیه جلسه کابینه آمریکا در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: ما در شرایطی هستیم که ترکیه روابط خوبی با ما دارد. ما اکنون به ترکیه می گوییم به دلیل اینکه شما سامانه دفاع هوایی اس ۴۰۰ را خریده اید، ما دیگر جنگنده های اف ۳۵ را به شما نمی فروشیم. 

ترامپ افزوده: آن ها در شرایط سختی قرار دارند. ما هم در شرایط سختی قرار داده شده ایم. آمریکا بارها و بارها ترکیه را تهدید کرده است که در صورت خرید سامانه اس ۴۰۰ از ترکیه، این کشور را تحریم خواهد کرد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه