سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

وزیر مشاور عربستان :

نمی‌خواهیم قطر از تروریسم حمایت کند

وزیر مشاور عربستان در امور خارجه در کنفرانس مطبوعاتی اظهار کرد: هرگز به قطر اجازه نخواهیم داد از تروریسم و افراط‌گرایی حمایت و در امور داخلی ما دخالت کند.

عادل جبیر

به گزارش خبرگزاری موج، عادل الجبیر  گفت: قطر باید بداند که نمی‌تواند همان سیاست‌هایی که در طول ۲۰ سال گذشته داشته را ادامه دهد. ما خیر مردم قطر را می‌خواهیم و نمی‌خواهیم قطر از تروریسم  حمایت کند. ما می‌خواهیم قطر در کنار ما در صلح باشد.

این وزیر عربستانی در ادامه مدعی شد: عربستان سعودی به دنبال جنگی در منطقه نیست و برای آن تلاش نمی‌کند و ریاض تمام تلاش خود را برای جلوگیری از شکل‌گیری چنین جنگی انجام می‌دهد.

الجبیر تاکید کرد: در صورتی که طرف مقابل جنگ را انتخاب کند عربستان سعودی با تمام قدرت به آن پاسخ خواهد داد و از خود و منافعش دفاع خواهد کرد.

وزیر مشاور عربستان در امور خارجه در ادامه اینکه مسؤولان این کشور تهدیدی علیه ایاد البغدادی فعال برجسته فلسطینی الاصل در حوزه حقوق بشر ایجاد کرده باشند را رد کرد. وی گفته بود، دستگاه‌های امنیتی نروژ نسبت به تهدید عربستان سعودی به او هشدار داده‌اند.

الجبیر افزود: به خدا قسم من در عمرم چیزی درباره شخصی به نام إیاد البغدادی نشنیده‌ام. تنها البغدادی که می‌شناسم ابوبکر البغدادی رهبر گروه داعش در سوریه و عراق است. ادعای إیاد البغدادی احتمالا با هدف گرفتن اقامت دائم در کشوری است اما ما اطلاعی از او نداریم.

البغدادی در انتفاضه‌های عربی سال ۲۰۱۱ شناخته شد. او در نوشته‌های خود از محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی انتقاد کرده بود و در حال حاضر از سال ۲۰۱۵ در زندان سیاسی در اسلو به سر می‌برد. او در ۲۵ آوریل توسط دستگاه امنیتی نروژ به منطقه امن منتقل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه