سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دست راست رهبر کره شمالی برکنار شد

آژانس خبری یونهاپ امروز (چهارشنبه) گزارش داد کره شمالی دست راست رهبری این کشور را برکنار کرده است.

رهبر کره شمالی خواستار دیدارهای بیشتر با رئیس جمهور کره جنوبی شد

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از خبرگزاری رویترز، کیم یونگ چول ، وزیر خارجه کره شمالی و دست راست کیم جونگ اون توسط دولت پیونگ یانگ برکنار شده است. مایک پامپئو ، وزیر خارجه آمریکا همتای وی محسوب می‌شد.

وی رئیس دپارتمان جبهه متحد یا به عبارتی تشکیلاتی از حزب کارگران کره شمالی بود که روابط با کره جنوبی و آمریکا را در دست داشت.

کیم یونگ چول نماینده ارشد اون بود و در دومین نشست اون و ترامپ در ویتنام در ماه فوریه چهره‌ای شاخص بود. او در ماه ژانویه برای دیدار با ترامپ به کاخ سفید رفت. 

آژانس اطلاعاتی کره جنوبی دلیل این برکناری را عنوان نکرده است.برکناری این مقام کره شمالی پس از آن صورت می‌گیرد که وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد دیگر حاضر به گفتگو با پامپئو نیست و وی دیگر نباید در مذاکرات حضور داشته باشد.

کیم جونگ اون هشدار داده است که شکست مذاکرات ویتنام می‌تواند به بازگشت‌ تنش‌ها منجر شود و تنها زمانی با ترامپ دیدار خواهد کرد که آمریکا انعطاف بیشتری از خود نشان دهد.

این اقدام از سوی دولت پیونگ یانگ در حالی صورت گرفته که کیم جونگ اون هم اکنون در روسیه به سر می‌برد تا در نشست ولادی وستوک واقع در شرق روسیه شرکت کند و با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور دیدار داشته باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه