سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

سرگئی لاوروف:

باید منشأ تروریسم را در سوریه از بین برد/ به صورت جدی با ترکیه و دولت بشار اسد همکاری می‌کنیم

وزیر خارجه روسیه گفت: هنوز جنگ در سوریه به پایان نرسیده است و باید منشأ تروریسم را در این کشور از بین برد.

لاوروف

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از شبکه روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت: هنوز جنگ در سوریه به پایان نرسیده است و باید منشأ تروریسم را در این کشور از بین برد. اوضاع ادلب بسیار نگران کننده است چراکه هزاران تروریست در این استان هستند. ما به صورت جدی با ترکیه و دولت بشار اسد همکاری می‌کنیم. تروریست‌های جبهه النصره در آنجا ساختار جدیدی را درست کردند و نام جدیدی بر آن گذاشتند. آن‌ها از این طریق می‌خواهند بقیه گروه‌های مسلح از جمله گروه‌های میانه‌رویی که آماده مذاکره با دولت هستند را جذب کنند. ما باید با این مسأله مقابله کنیم. اخیراً گشت‌ زنی مشترک ارتش روسیه و ترکیه در مناطق مشخصی از استان ادلب آغاز شده است.

وی افزود: مسأله دوم کرانه شرقی رود فرات است. درحال حاضر حدود ۱۰۰۰ تروریست در بازداشت نیروهای کردی هستند که با آمریکایی‌ها همکاری می‌کنند. بیشترشان تابعیت اروپای غربی دارند. این بسیار ناراحت کننده است که کشورهایشان دیگر آن‌ها را نمی‌پذیرند و حتی آن‌ها را سلب تابعیت می‌کنند. آمریکایی‌ها می‌گویند اگر کشورهایشان آن‌ها را قبول نکنند آن‌ها مجبور می‌شوند آزادشان کنند و این به معنای همکاری با تروریسم است.

لاوروف گفت: پیشنهاد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در سخنرانی‌اش در سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ برای ایجاد جبهه واقعی ضد تروریسم همچنان یک هدف حائز اهمیت است. درحال حاضر مذاکره با آمریکایی‌ها درباره مقابله با تروریسم ازسرگرفته شده است هرچند که تلاش زیادی کردند تا از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کنند. ما همچنین مذاکرات را با اتحادیه اروپا نیز خواهیم داشت. یکی از پیشنهادات مشخص شده پیوستن آن‌ها به بانک اطلاعاتی است که دستگاه امنیت فدرال روسیه برای جمع آوری اطلاعات درباره تحرکات تروریست‌های خارجی تأسیس کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه