سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

پایگاه خبری صهیونیستی:

رژیم صهیونیستی باید منتظر پاسخ جنبش حماس باشد

پایگاه صهیونیستی والا در پی شهادت دو کودک فلسطینی در غزه تاکید کرد: رژیم صهیونیستی باید منتظر پاسخ جنبش حماس باشد.

فلسطین

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نظامیان رژیم صهیونیستی در تظاهرات بازگشت روز گذشته باز هم دست به جنایت تازه‌ای زد و تک‌تیراندازان این رژیم، شرکت کنندگان در این تظاهرات مسالمت‌آمیز را به گلوله بستند که طی آن دو نوجوان فلسطینی به شهادت رسیدند.

در همین راستا، پایگاه صهیونیستی والا تاکید کرد که در پی شهادت این دو کودک فلسطینی در غزه، رژیم صهیونیستی باید منتظر پاسخ جنبش حماس باشد.

این پایگاه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی باید خود را برای احتمال پاسخ حماس به شهادت این دو کودک آماده کند.

گفتنی است، تک تیراندازان صهیونیست روز گذشته به طرز وحشیانه‌ای و به طور عمد، دو نوجوان ۱۴ و ۱۷ ساله فلسطینی را در جریان تظاهرات بازگشت از ناحیه سینه و گردن هدف تیراندازی قرار دادند که هر دو نوجوان به شهادت رسیدند.

این در حالی است که این دو نوجوان فلسطینی فاصله زیادی با نظامیان صهیونیست داشته و هیچ خطری برای آن‌ها نداشتند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه