سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

نماینده ویژه آمریکا در موضوع قطر استعفا کرد

آنتونی زینی نماینده ویژه آمریکا در موضوع مناقشه قطر با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، به دلیل آنچه شکست در تلاش ها برای بهبود روابط دو طرف عنوان شده از سمت خود استعفا داده است.

نماینده ویژه آمریکا در موضوع قطر استعفا کرد

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از عرب نیوز، آنتونی زینی نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در موضوع مناقشه قطر با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، از پست خود در وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد.

شبکه خبر سی بی اس گزارش داده است که این اقدام زینی پس از شکست خوردن تلاش میانجی گرانه برای حل مناقشه میان قطر و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس اتفاق افتاده است. زینی، مشاور ویژه رکس تیلرسون وزیر خارجه اسبق آمریکا بود و در سال ۲۰۱۷ در پست خود منصوب شده بود. عربستان سعودی، امارات و بحرین در آن سال، تحریم هایی را علیه دولت قطر به دلیل آنچه رابطه با گروه های افراط گرا عنوان شده است اعمال کردند.

ایالات متحده آمریکا که قطر را یکی از متحدان مهم خود در خاورمیانه می بیند و هزاران نیروی نظامی در این کشور دارد، از شروع بحران سعی داشته است هر آنچه می تواند برای حل مناقشه انجام دهد. با این حال، تمامی تلاش های انجام شده توسط واشنگتن و کویت تا کنون شکست خورده و به نتیجه نرسیده اند.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا از زینی به دلیل تلاش های وی تشکر کرد. از جمله فعالیت های آنتونی زینی می توان به رایزنی های وی با رهبران منطقه به منظور ایجاد یک سازمان نظامی منطقه ای شبیه ناتو اشاره کرد. عنوان این سازمان قرار بوده عنوان "اتحاد راهبردی خاورمیانه" را باشد.  

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه