سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

​وزیر دارایی ترکیه خبر داد:

بازگشت ثبات به اقتصاد ترکیه

وزیر دارایی ترکیه گفت نظم بودجه‌ای این کشور بدون مصالحه اعمال خواهد شد و ثبات به اقتصاد ترکه باز خواهد گشت.

ترکیه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آناتولی، برات آلبایراک در جریان نشست هم اندیشی حزب عدالت و توسعه در خصوص وضعیت فعلی اقتصاد ترکیه و سیاست‌گذاری‌های آینده، تاکید کرد که بدهی دولت ترکیه و خانوارها پایین است و به ترتیب معادل ۲۸ درصد و ۱۶ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور است. وی با بیان این که این نسبت‌ها در مقایسه با کشورهای پیشرفته رقم پایینی است گفت که نسبت بدهی این کشور کمتر از نصف متوسط دیگر کشورها است.

وی گفت نظم بودجه‌ای، یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای اقتصادی حزب عدالت و توسعه ترکیه در طول ۱۶ سال زمامداری این حزب است و بدون هیچ مصالحه‌ای اعمال خواهد شد. وی افزود دولت ترکیه سیاست‌هایی برای دفاع از اقتصاد این کشور اتخاذ کرده است که محدودیت بر قراردادهای سواپ ارزی و سیاست‌های نرخ بهره از جمله اقدامات دولت برای تقویت ارزش لیر است.

وی هم چنین مدعی شد که اقتصاد ترکیه در حال بازگشت به مرحله ثبات است چرا که با افزایش صادرات و کاهش واردات، کسری حساب جاری در حال کم شدن است. وی گفت سیاست‌های آتی دولت ترکیه شامل افزایش صادرات، کاستن از کسری حساب جاری و تسهیل تولید کالاهای با فناوری پیشرفته است. وی هم چنین گفت به زودی برنامه‌ای مستحکم برای مقابله با تورم رونمایی خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه