سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

گوترش:

لیبرمن مسئول تجاوزات به غزه است

دبیرکل سازمان ملل در گزارشی در مورد اوضاع انسانی نوار غزه که هفته آینده آن را منتشر می‌کند، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را به باد انتقاد گرفت.

گوترش

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، دبیر کل سازمان ملل گزارشی را درباره اوضاع وخیم وضعیت انسانی در نوارغزه را بین اعضای شورای امنیت توزیع کرد.

آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل در این گزارش ضمن هشدار درباره بروز جنگ در نوار غزه، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را به شایعه پراکنی در مورد اوضاع غزه متهم کرد.

برق نوار غزه هر روز بیش از ۲۲ ساعت قطع می‌شود

بر اساس این گزارش که گوترش آن را در میان اعضای شورای امنیت سازمان ملل توزیع کرد و کانال ۱۰ تلویزیون اسرائیل نسخه‌ای از آن را دریافت و تنها بخش‌هایی از آن را منتشر کرد، بخش بهداشت و درمان غزه با بحران شدید مواجه و ذخایر دارویی رو به اتمام است. وی در این گزارش آورده است که برق نوار غزه هر روز بیش از ۲۲ ساعت قطع می‌شود و در آغاز ماه آینده بودجه اختصاص یافته سازمان ملل برای راه اندازی تاسیسات حیاتی در بخش های آب و بهداشت و فاضلاب به اتمام می‌رسد.

آنتونیو گوترش
دبیرکل سازمان ملل هشدار داد که اوضاع انسانی نوار غزه امکان دارد به بروز جنگ بینجامد، طی چند ماه گذشته نوار غزه آماج تجاوزات خطرناک ارتش اسرائیل قرار گرفته است که از سال ۲۰۱۴ تاکنون بی سابقه بوده است. وی در این گزارش لیبرمن را به شدت مورد انتقاد قرار داد و او را مسئول بخشی از تجاوزات اخیر به غزه خواند و گفت که برخی مسئولان اسرائیلی اظهارات دروغین و تحریک آمیز بر زبان جاری می‌سازند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه