سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

بحرین ۳ روحانی شیعه را به اعدام محکوم کرد

بزرگ‌ترین جمعیت معارض سیاسی بحرین اعلام کرد که بیش از ۳۴۷ مورد هدف قرار گرفتن روحانیون شیعه اعم از بازداشت، احضار و تعقیب‌های امنیتی مختلف را ثبت کرده است.

دولت بحرین

به گزارش خبرگزاری موج، جمعیت ملی-اسلامی «الوفاق» بزرگ‌ترین جمعیت معارض سیاسی در بحرین، در بیانیه‌‌ای اعلام کرد که علمای شیعه در این کشور، به صورت سازماندهی‌شده هدف گرفته می‌شوند.

در این بیانیه ضمن اشاره به نوع فشارها مثل «شکنجه و محاکمه و حتی اعدام، حبس ابد، لغو تابعیت و تبعید» آمده است که مسئولان امنیتی بحرین بیش از ۱۵۶ نفر از روحانیون شیعه را در مسائل مربوط به سخنرانی، رویکردهای عقیدتی و دیدگاه‌های سیاسی، به مراکز بازجویی احضار و ۹۹ نفر از آنها را بازداشت کرده‌اند.

بنابر گزارش وبگاه «مرأة البحرین»، الوفاق افزود که برای بیش از ۵۰ عالم دینی احکام قضایی ظالمانه تا حد اعدام، حبس ابد، لغو تابعیت و پرداخت غرامت نقدی صادر شده است.

در بیانیه جمعیت مذکور آمده است که تعداد روحانیون محکوم به اعدام سه نفر ، تعداد علمایی که به حبس ابد محکوم شده‌اند هشت نفر و تعداد علمایی که تابعیت آنها لغو شده است ۱۹ نفر از جمله سه عالم برجسته به نام‌های آیت‌الله عیسی قاسم، آیت‌الله محمد سند و آیت‌الله شیخ حسین نجاتی هستند.

الوفاق همچنین مخالفت خود با سیاست‌های ظالمانه و تبعیض‌آمیز دولت بحرین را اعلام کرد.

دولت بحرین پیشتر مجوز فعالیت این جمعیت سیاسی را لغو و شیخ علی سلمان دبیر کل آن را که از سال ۲۰۱۴ به زندان انداخته، به چند سال حبس محکوم کرده است. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه