سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

سقوط مجدد یک جرثقیل در مسجد الحرام/ یک نفر زخمی شد

در پی سقوط مجدد یک جرثقیل در مسجدالحرام راننده آن زخمی شد.

سقوط چرثقیل

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از الجزیره، سقوط دوباره یک جرثقیل در مسجدالحرام واقع در مکه مکرمه یک زخمی بر جای گذاشت.

در همین راستا، امارت مکه مکرمه در توئیتر اعلام کرد که در پی سقوط بازوی این جرثقیل، راننده آن زخمی شده است.

بر اساس این اعلام، این حادثه در محوطه کاری روی داده است نه محل عبور زائران و حجاج.

گفتنی است که جمعه ۲۰ شهریورماه سال ۱۳۹۴ حوالی ساعت ۱۷ به وقت محلی طوفانی در مکه مکرمه آغاز شد و به دلیل اهمال کاری شرکت ساختمانی «بن لادن» به عنوان شرکت مجری پروژه توسعه مسجدالحرام؛ جرثقیل مستقر در «باب السلام» حرم امن الهی سقوط کرد.

در این حادثه تلخ و اندوهناک که دو هفته قبل از آغاز رسمی مراسم حج تمتع روی داد، بیش از ۱۰۰ نفر از زائران خانه خدا مظلومانه جان‌باختند و حدود ۴۰۰ زائر نیز به شدت زخمی شدند.

شرکت ساختمانی «بن لادن» متعلق به خانواده اسامه بن لادن سرکرده پیشین القاعده از اتهامات وارده در حادثه سقوط جرثقیل در مکه که جان بیش از ۱۰۰ زائر بیت الله الحرام را گرفت و حدود ۴۰۰ زخمی بر جای گذاشت، تبرئه شد.

تیم وکلای مدافع شرکت ساختمانی «بن لادن» با طرح این ادعای واهی که شدت طوفانی که باعث سقوط جرثقیل مذکور شده بود را نمی توانست پیش بینی کند، توانست رأی برائت خود در این حادثه را از دادگاه دریافت کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه