سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

اوضاع مسلمانان میانمار محور مذاکره تلفنی «رحمان» و «اردوغان»

رئیس جمهور تاجیکستان طی تماس تلفنی با همتای ترکیه‌ای خود از وضع مسلمانان «روهینگیا» در میانمار اظهار نگرانی کرد.

رحمان و اردوغان

به گزارس خبرگزاری موج، «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان شب گذشته در یک گفتگوی تلفنی با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود، از وضعیت پیش آمده برای مسلمانان میانمار طی درگیری‌های اخیر در این کشور، به طور جدی اظهار نگرانی کرد.

در این گفت‌وگوی تلفنی همچنین موضوع سفر رئیس جمهور ترکیه به تاجیکستان مورد بررسی قرار گرفته است.

همچنین، رحمان و اردوغان ضمن بررسی مسائل بین‌المللی، در رابطه با وضعیت مسلمانان میانمار اظهار نگرانی کرده و آن را افزایش اسلام‌ستیزی در این کشور دانستند و حملات مسلحانه گروه‌های ارتجاعی به مردم «روهینگیا» را به طور قاطع محکوم کردند.

روسای جمهور تاجیکستان و ترکیه در پایان تماس تلفنی خود بر حل و فصل عادلانه هرگونه نزاع قومی بر اساس گفت‌وگوی مسالمت‌آمیز تأکید و از جامعه جهانی دعوت نمودند که با استفاده از راهکارهای موثر از چنین حوادث ناگواری پیشگیری کنند.

این در حالی است که بر اثر درگیری‌ها میان ارتش و پلیس این کشور و مسلمانان اقلیت روهینگیا در غرب میانمار، در یک هفته اخیر بیش از ۴۰۰ نفر کشته و صدها هزار نفر دیگر به کشور همجوار بنگلادش پناهنده شدند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه