سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

چین نام ۵ بانک اخلالگر نظام ارزی را افشا کرد

دولت چین در یک اقدم کم نظیر، نام بانک های متخلف در سیستم ارزی این کشور را اعلام و جریمه یک میلیون یوانی برای آنها وضع کرد.

چین

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری شین هوا، مرجع تنظیم کننده ارز خارجی در چین اسامی ۹ بانک این کشور را که به برهم زدن بازار ارز اقدام کرده بودند را افشا کرد؛ برای اولین بار است که مرجع تنظیم کننده ارز خارجی در چین نام بانک های متخلف در حوزه ارز را علنی می کند.

این اقدام چین بمنظور کنترل خروج سرمایه از کشور صورت گرفته و جریمه سنگینی برای بانک ها متخلف معین شده است. از جمله بانک های سرشناس چینی که در این فهرست دیده می شوند، عبارتند از؛ بانک کشاورزی چین، بانک «مین شنگ» و بانک «نینگبو» که از سوی اداره ملی ارز چین متهم به اخلال در تراکنش بازار ارز شده اند.

جریمه تعیین شده برای این بانک ها بین ۲۶۰ هزار یوآن تا یک میلیون یوآن معادل ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار است که متناسب با میزان تخلف آنها تعیین شده است.

از اواخر سال ۲۰۱۶ میلادی، مقامات چینی مقررات سختگیرانه ای را در رابطه با تراکنش‌های ارز در پیش گرفته اند و از آغاز سال جاری میلادی تا کنون چندین شرکت و فرد حقیقی به دلیل برهم زدن قوانین ارزی در این کشور مجازات شده اند.

براساس قوانین ارزی چین، سقف خرید هر فرد برای ارز خارجی در سال معادل ۵۰ هزار دلار است و بر پایه تحقیقات انجام شده، ۷ بانک به سندسازی برای خرید کالا با ارز و ۲ بانک دیگر به بی توجهی در قوانین ارزی محکوم شده اند.

همچنین شعبه «شانگهای» بانک «نینگبو» و بانک «مین شینگ» هر کدام به پرداخت یک میلیون یوآن جریمه و تعلیق ارائه خدامات ارزی به مدت یکسال محکوم شده اند.

از جمله اقدامات غیر قانونی این دو بانک استفاده از سهم خود به خرید بیشتر ارز برای افراد ذکر شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه