سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

آمریکا: همه پرسی ونزوئلا را تلافی می‌کنیم

وزارت خارجه آمریکا در ادامه مداخله جویی در امور داخلی ونزوئلا تهدید کرد اقدامات سریع و شدیدی را در پاسخ به همه پرسی قانون اساسی ونزوئلا اتخاذ خواهد کرد.

اعتصاب سراسری در ونزوئلا
به گزارش خبرگزاری موچ: وزارت خارجه آمریکا در ادامه مداخله جویی در امور داخلی ونزوئلا با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن همه پرسی قانون اساسی در این کشور آمریکای لاتین، مدعی شد که به سرعت اقدامات شدیدی را علیه مسئولین دولت کاراکاس اتخاذ خواهد کرد.


در همین راستا این وزارتخانه مدعی شد: آمریکا در کنار مردم ونزوئلا و نمایندگان مشروع آنها (اپوزیسیون حاکم بر پارلمان) می ایستد تا به ایشان در احیاء کشورشان در قالب یک دموکراسی کامل و موفق کمک کند!

این وزارتخانه در ادامه ادعاهای خود گفت اقداماتی را علیه معماران خودکامگی در ونزوئلا از جمله نمایندگان مجلس مؤسسان که در نتیجه همه پرسی دیروز انتخاب می شوند، اتخاذ خواهد کرد.

گفتنی است ونزوئلا از ماه آوریل به این سو، صحنه اعتراضات مردمی است که به تحریک اپوزیسیون و به بهانه ضعف اقتصادی دولت کاراکاس به خیابان ها می آیند و خواستار برکناری «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری چپگرا و برگزاری انتخابات زودهنگام هستند.

این در حالی است که مادورو برای رهایی از کاستی های موجود دستور برگزاری همه پرسی برای تشکیل مجلس مؤسسان در راستای اصلاح قانون اساسی را صادر کرد- امری که به مخالفت اپوزیسیون دامن زد.
 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه