سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

مقامات امنیتی افغان خبر دادند

سقوط ۴ پاسگاه نیروهای امنیتی در نتیجه حمله گروهی طالبان در شمال افغانستان

مقامات افغان در شمال افغانستان اعلام کردند که در نتیجه حملات طالبان در ولایت فاریاب، نیروهای امنیتی افغان عقب‌نشینی کرده و چهار پاسگاه امنیتی به دست این گروه سقوط کرده است.

طالبان

به گزارش خبرگزاری موج، مقامات امنیتی در ولایت فاریاب در شمال افغانستان اعلام کردند که در نتیجه حملات گروهی طالبان به مواضع نیروهای امنیتی افغان در شهرستان‌های «بلچراغ» و «دولت‌آباد» در این ۱۲ روستا به همراه ۴ پاسگاه نیروهای امنیتی افغان سقوط کرده است.

«عبدالکریم‌ یورش» سخنگوی پلیس فاریاب ضمن تایید این خبر گفت: طالبان در شهرستان دولت‌آباد چهار پاسگاه پلیس و مناطق «جرقلعه»، «چمن‌ قشلاق»، «کوسه‌ قلعه»، «بازار قلعه» و «کهنه‌بازار» را تصرف کرده‌اند و تا یک کیلومتری مرکز این شهرستان پیشروی کرده‌اند.

وی افزود: در نتیجه عقب‌نشینی نیروهای امنیتی افغان از مناطق«کمرک»، «سرسیخ»، «شورابک»، «نوآباد»، «چغاتک»، «قیرمه» و «قشلاق‌لی» در شهرستان «بلچراغ» این مناطق به تصرف طالبان درآمده‌ است.

به گفته سخنگوی فرماندهی پلیس این ولایت در درگیری بین طالبان و نیروهای امنیتی افغان در این ولایت چهار سرباز پلیس زخمی شده‌اند.

این عقب‌نشینی در حالی صورت گرفته است که بازپس‌گیری این مناطق برای نیروهای امنیتی افغان به راحتی ممکن نخواهد بود.

از سویی هم «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی گروه طالبان اعلام کرد که این گروه حدود هفت پاسگاه امنیتی و مناطق وسیعی را در ولایت فاریاب تصرف کرده‌اند.

این گروه همچنان مدعی شده است که در شهرستان «شاه‌ولیکوت» ولایت قندهار چهار خودروی زرهی را منفجر کرده و ۲۶ نظامی افغان در این انفجار کشته شده‌اند.

همچنان گزارش‌هایی از حملات گسترده طالبان به شهرستان «گرشک» در ولایت هلمند نیز منتشر شده است و درگیری‌ها در این ولایت نیز جریان دارند.

سال گذشته نیز در جنوب افغانستان حدود ۱۱۲ پاسگاه پلیس و ۳۸ پاسگاه ارتش بدون مقاومت به طالبان واگذار شده بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه