سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

کناره گیری یا کنار گذاشتن سفیر آمریکا در قرقیزستان ؟

سرویس بین الملل - سفیر دولت باراک اوباما رئیس جمهور سابق امریکا که از حزب دموکرات بود از سمت خود کناره گیری کرد.

سفثیر

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری موج به نقل از شبکه های خبری بین المللی ،  شیلا گونتانی سفیر آمریکا در بیشکک پایتخت قرقیزستان که از سوی دولت وقت آمریکا در زمان باراک اوباما از حزب دموکرات منصوب شده بود از سمت خود کناره گیری کرد.

برخی منابع خبری بین المللی ، کناره گیری سفیر آمریکا از حزب دموکرات را بی ربط به روی کار آمدن دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از حزب جمهوریخواه نمی دانند و بر این باورند که این کناره گیری می تواند سناریوی پشت پرده کاخ سفید باشد.

شماری از کارشناسان مسائل آمریکا با اشاره به فضای نه چندان شفاف در روابط سیاسی بیشکک - واشنگتن به دلیل موضع گیری های جانبدارانه آمریکا از مخالفان دولت قرقیزستان از جمله عظیم جان عسگر اوف معتقدند که کناره گیری خانم شیلا گونتانی را می توان در چارچوب سیاست های تازه کاخ سفید در منطقه قفقاز دانست.

 

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه