سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

حماس: نادیده گرفتن اراه مقاومت محکوم به شکست است

سرویس بین الملل- جنبش مقاومت اسلامی (حماس)، اعلام کرد که تقویت مقاومت و مشی آن تنها راه از بین بردن آثار شکست سال ۱۹۶۷ است و هیچ راهی غیر از آن وجود ندارد و تمامی تلاش ها برای نادیده انگاشتن اراده مقاومت محکوم به شکست است و امکان تحقق آن وجود ندارد.

حماس

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری موج به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، حماس امروز دوشنبه به مناسبت ۵۰ امین سالروز شکست فاجعه اشغال ۱۹۶۷ با صدور بیانیه ای که نسخه ای از آن به مرکز اطلاع رسانی فلسطین نمابر شد، اعلام کرد که حماس این شکست را پایان راه نمی داند، بلکه آن را نقطه عطفی مهم در زندگی ملت فلسطین می داند که باید از آن عبور کرد و آثار ناشی از آن را زدود.

در این بیانیه آمده است که وحدت و یکپارچگی ملت فلسطین در مورد اصول و آرمان های ملی خود مقدمه وحدت امت های عربی و اسلامی و سرآغاز فعال کردن پتانسیل های این امت برای مقابله با هرگونه تجاوز است.

حماس تاکید کرد: لغو محاصره نوار غزه و گشودن گذرگاه های مرزی حق فلسطینیان ساکن غزه است، مایه مباهات هر کشوری است که حق را به حقدار برساند، در لغو این محاصره سهیم باشد. در بخش دیگری از این بیانیه هم تاکید شده است که تقارن سالروز شکست با دهم ماه مبارک رمضان نویدی برای امت در زمینه بالندگی و پویایی آن است، دهم رمضان تاریخ پیروزی عرب ها بر صهیونیست ها در سال ۱۹۷۳ است.

در این بیانیه تاکید شده است: سالروز فاجعه اشغال فلسطین امسال در حالی فرا می رسد که وحدت امت از بین رفته و ضمن بروز چند دستگی میان آن، از وحدت رویه در میان آنها هم خبری نیست؛ به گونه ای که عرب ها با پرسش های مهمی مواجه هستند.

حماس در پایان بیانیه خود تاکید کرده است که فرزندان امت های عربی و اسلامی امیدوار بودند که از مرحله شکست عبور کنند و عرب ها و مسلمانان یکپارچه شوند، به دشمنی که به بزرگ و کوچک رحم نمی کند، پاسخی کوبنده بدهند، دشمنی که مقدسات را به اشغال درآورد و آنها را به لوث وجود خود آلوده کرد. این دشمن همچنین بر منابع و سرمایه ها دست اندازی کرد و آنها را به سلطه خود در آورد، مردم و صاحبانش را از آنها محروم کرد، میان دوستان جدایی انداخت و آنان را آواره و در به در کرد، آنچه که ما امروز می بینیم بر همگان هویداست و بر هیچ کس پوشیده نیست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه