سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

دور بعدی مذاکرات ماه آینده در ژنو برگزار می شود

سرویس بین الملل- فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه شامگاه جمعه با اعلام پایان این دور از گفت و گوهای صلح سوریه در ژنو گفت دور بعدی گفت و گوها ماه آینده (ژوئن) برگزار خواهد شد.

استفان دی‌میستورا

به گزارش خبرگزاری موج، استفان دی میستورا فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه شامگاه جمعه با اعلام پایان این دور از گفت و گوهای صلح سوریه در ژنو گفت دور بعدی گفت و گوها ماه آینده (ژوئن) برگزار خواهد شد.

پایان گفت و گوهای صلح سوریه در ژنو/ دور بعدی مذاکرات ماه آینده در ژنو برگزار می شود

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، استفان دی میستورا که در یک کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران صحبت می کرد، افزود: روزجمعه نشست یه جانبه سازنده و مفیدی به همراه نمایندگانی از آمریکا و روسیه داشتیم که به مذاکره میان طرف های سوری و مسائل دیگر اختصاص داشت.

فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه تاکیدکرد: نشست جاری ژنو که در سطح کارشناسی انجام شد، به عنوان ابزاری برای تسهیل گذاری به گفت و گوهای مستقیم میان طرف های سوری انجام شد.

وی گفت که نتایج این دور از گفت و گوها هفته آینده در شورای امنیت سازمان ملل ارائه خواهد شد.

دی میستورا همچنین تاکید کرد که هیات روسی و مصری در نشست های فنی با هیات عالی گفت و گوها که در خصوص مساله قانون اساسی برگزار شد شرکت نکردند و ابراز امیدواری کرد که برای تغییر این شرایط تمام تلاش خود را خواهد کرد.

سه شنبه گذشته دور ششم مذاکرات صلح سوریه در ژنو به منظور یافتن راهی برای پایان دادن به جنگ شش ساله سوریه آغاز شد. 

ساز و کار تشکیل حکومت، قانون اساسی جدید، انتخابات و مبارزه با تروریسم در سوریه چهار محور اصلی مذاکرات ژنو ۶ بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه