سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مادورو خطاب به ترامپ: دست های کثیفت را از ونزوئلا بردار

رئیس جمهوری ونزوئلا بعد از اعمال تحریم های جدید توسط دونالد ترامپ وی را مورد سرزنش قرار داد و اقدامات آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد.

FkeVzRt5HMbQ

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، مادورو روز جمعه در سخنرانی زنده تلوزیونی خود گفت: دخالت بس است.دونالد ترامپ به خانه خودت برو. از ونزوئلا بیرون برو.
وی در ادامه افزود: دست های کثیف خود را از اینجا بردار.
دولت ترامپ تحریم هایی را روز پنجشنبه علیه یک قاضی ارشد و هفت عضو دیگر دادگاه عالی به خاطر لغو قوانینی به منظور تنبیه آن ها، اعمال کرد. تحریم های جدید با هدف اعمال فشار روی مادورو و وفاداران وی که در تلاش برای سرکوب مخالفان و معترضان در خیابان هستند، اعمال شده است.
دونالد ترامپ روز پنجشنبه ضمن انتقاد از وضعیت اقتصادی مردم ونزوئلا، آن را رسوایی برای بشریت دانست.
این اتفاقات در حالی رخ می دهد که مادورو پس از انتخاب دونالد ترامپ از جهان خواسته بود که فرصتی را پس از انتخاب وی به او بدهند. اما دولت ترامپ شدیدترین محکومیت ها را از زمان روی کار آمدن علیه وی روانه ساخته است.
تحریم های جدید در حالی اتفاق می افتد که بعضی از تحلیلگران بر افزایش تحریم ها تاکید دارند ولی دیگر کارشناسان از اینکه دولت به خاطر این موضوع متحد شود و روند انتقال وضعیت موجود به مذاکرات سخت گردد، نگران هستند.
کشور ونزوئلا در سال اخیر با مشکلات عدیده اقتصادی روبرو بوده است و این امر باعث شده تا در هفته های اخیر مردم این کشور به نشانه اعتراص به خیابان ها بیایند و اعتراض خود را اعلام کنند.
تظاهرات مردمی و ضد دولتی در روزهای اخیر شدیدتر شده است و در اثر درگیری ها بین نیروهای امنیتی و مردم ده ها تن کشته و زخمی شده اند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه