سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

وزیر دفاع آمریکا:

راه حل نظامی واشنگتن برای بحران کره شمالی «فاجعه آمیز» خواهد بود

وزیر دفاع آمریکا مدعی شد که هرگونه راه حل نظامی برای بحران کره شمالی «به طور باورنکردنی فاجعه آمیز» است و واشنگتن در تلاش برای یافتن یک راه حل دیپلماتیک با همکاری جامعه بین المللی است.

s46uJ9PQShKD

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا روز جمعه در تازه ترین اظهارات خود مدعی شد که هرگونه راه حل نظامی برای بحران کره شمالی «بطور باورنکردنی فاجعه آمیز» خواهد بود و مقامات واشنگتن در تلاش برای یافتن یک راه حل دیپلماتیک با همکاری جامعه بین المللی هستند.

این اظهارات وزیر دفاع آمریکا در حالی صورت گرفت که کره شمالی در برابر تمام درخواستها- حتی درخواست مقامات پکن- برای کاستن از برنامه های هسته ای و موشکی خود مقاومت کرده و تداوم این برنامه ها را در چارچوب حقِ مشروع «دفاع از خود» تعریف می کند.

پیونگ یانگ تاکنون بر توسعه یک موشک با قابلیت حمل کلاهک هسته ای و توان ضربه زدن به خاک آمریکا کار کرده و کارشناسان نظامی معتقدند که آزمایش موشکی یکشنبه گذشته گام مهم دیگری در مسیر دستیابی به این هدف بوده است.

ماتیس در نشست خبری پنتاگون در این باره اظهار داشت: «آمریکا قصد دارد به کار بر روی این موضوع ادامه دهد. اگر در نهایت تمام راهها به یک راه حل نظامی ختم شود؛ این راه حل به طور باورنکردنی فاجعه آمیز خواهد بود».

وی در ادامه افزود: «از این رو، ما تلاش می کنیم تا با همکاری سازمان ملل، همکاری چین، همکاری ژاپن و کره جنوبی راهی برای برون رفت از این وضعیت پیدا کنیم».

آمریکا که در حال حاضر ۲۸۵۰۰ نیروی نظامی خود را برای مقابله با تهدید کره شمالی در خاک کره جنوبی مستقر کرده است، از مقامات پکن می خواهد که برای مهار این همسایه و متحد خود دست به اقدامات بیشتری بزنند.

ماتیس در خصوص آزمایش موشکی کره شمالی در روز یکشنبه گفت: «کاملاً روشن است که آنها (کره شمالی) گوششان به این حرفها بدهکار نیست؛ اما به نظر می رسد که هرگونه اقدام از سوی چین اثرگذار خواهد بود».

مقامات کره جنوبی نیز با استناد به گزارشهایی در خصوص موفقیت آمیز بودن آزمایش موشکی روز یکشنبه پیونگ یانگ می گویند که برنامه موشکی کره شمالی با سرعتی بیش از حد انتظار در حال پیشرفت است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه