سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

۲۷۵ تن در ارتش آلمان مظنون به افراط‌گرایی هستند

اطلاعات داخلی در آلمان حاکی از این است که ۲۷۵ نفر در ارتش آلمان، مظنون به افراط‌گرایی هستند.

ارتش آلمان

به گزارش خبرگزاری موج، یگان ضد نظامی آلمان اعلام کرد که هم‌اکنون ۲۷۵ نفر که مظنون به اقدامات افراط گرایانه هستند در ارتش این کشور حضور دارند.

این گزارش در پی درخواست حزب چپ از وزارت دفاع تهیه شده است. بر این اساس، ۵۳ مورد جدید در سال ۲۰۱۷ شناسایی شده‌اند. از مجموع ۳۷ موردی که مشکوک بودند، تحقیقات در مورد ۳۱ مورد صورت گرفت و اقدام انضباطی در مورد ۶ مورد پیگیری شده است.

این آمار در شرایطی منتشر شده که به تازگی هم دادگاه حفاظت از قانون‌اساسی آلمان اعلام کرد که شمار سلفی‌ها در این کشور در طول ۶ سال گذشته به دو برابر افزایش یافته و به ۱۰ هزار نفر رسیده است.

این آمار نگرانی از اقدامات افراط‌گرایانه را افزایش می‌دهد. در سال ۲۰۱۱ در آلمان ۳ هزار و ۸۰۰ سلفی شناسایی شده‌اند و این در حالی است که شمار این افراد در سال ۲۰۱۵ به ۸ هزار و ۳۵۰ نفر رسید.

بنابر برآورد «بورکهارد لیشکا» کارشناس امور داخلی حزب سوسیال‌دموکرات، در سال ۲۰۱۸ حدود ۱۰۰ میلیون یورو برای اقدام در این زمینه و مقابله با اقدامات سلفی‌ها اختصاص داده خواهد شد.وی همچنین گفت که سلفی‌هایی که نفرت‌پراکنی می‌کنند نباید به رسمیت شناخته شوند و مساجد آنها هم باید تعطیل شود.

«هانس گئورگ ماسن» رئیس حفاظت از قانون‌اساسی آلمان هم هشدار داد که افزایش سلفی‌ها به فرصتی برای رشد و به کارگیری تکفیری‌ها منتهی شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه