سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

نصرالله:

نمی‌توان به سازمان ملل برای دفاع از حقوق بشر دل‌خوش بود

سخنرانی دبیر کل جنبش حزب الله لبنان به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دقایقی پیش (عصر شنبه) آغاز شد.

سید حسن نصرالله

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از العالم، سید حسن نصرالله در این سخنرانی مهمترین تحولات اخیر منطقه و لبنان را مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد داد.

نصرالله در ابتدای سخنان خود اظهار داشت: از اتحادیه عرب و همچنین سازمان همکاری اسلامی می خواهیم گزارش کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل برای غرب آسیا (اسکوا) را نپذیرند و در برابر آن واکنش نشان دهند.

وی با اشاره به استعفای دبیرکل اسکوا گفت: این استعفا، موضعی انسان دوستانه و شجاعانه و برخاسته از وجدان بود. مدیر کل اسکوا در اعتراض به لغو گزارش این سازمان، استعفا داد که دبیرکل سازمان ملل متحد با آن موافقت کرد.

به گفته نصرالله، سازمان ملل متحد ناتوان و خوار بوده و نمی توان به این سازمان و تصمیم هایش برای استرداد اراضی اشغالی و دفاع از حقوق بشر دل خوش بود. دبیر خانه سازمان ملل متحد تحت تهدید آمریکا و اسراییل درباره قطع کمک های مالی بود.

نصرالله تاکید کرد: اسکوا چند روز پیش با انتشار گزارشی، نقض آزادی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی را اعلام نموده بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه