سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

یک‌سوم بخش غربی موصل آزاد شده است/ عراقی‌ها به مسجد محل اعلام خلافت البغدادی رسیدند

نیروهای عراقی در راستای عملیات خود برای بازپس‌گیری غرب موصل، به پیشروی در بخش قدیمی شهر ادامه می‌دهند. آنها اکنون به چند صد متری مسجدی رسیده‌اند که البغدادی در آن خطبه مشهور خود را خواند.

uAGLtxV7qoLr

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از شبکه خبری المیادین، منابع عراقی اعلام کردند که یگان‌های مختلف ارتش عراق و پلیس فدرال به پیشروی خود در بخش قدیمی موصل واقع در مرکز سمت غربی شهر، ادامه می‌دهند.

نیروهای عراقی اخیرا کنترل ساختمان‌های دولتی در غرب موصل را در دست گرفته و توانستند در محله‌های قدیمی شهر که از مهم‌ترین محله‌های آن محسوب می‌شود، پیشروی کنند.

به گفته سعد معن، فرمانده نیروهای عملیات ویژه در دستگاه مبارزه با تروریسم عراق، نیروهای عراقی تاکنون بیش از یک سوم غرب موصل را از داعش پس‌گرفته‌اند.

منابع عراقی می‌گویند نیروهای دولتی اکنون به پانصد متری مسجد جامع موصل موسوم به "مسجد نوری" یا "الحدباء" رسیده‌اند که ابوبکر البغدادی خطبه مشهور "اعلام خلافت" خود را در آن ایراد کرد.

بنا بر این گزارش حضور پرتعداد تک‌تیراندازهای داعش بر روی مسجد و مناطق اطراف آن پیشروی به سمت این محل نمادین را برای نیروهای عراقی دشوار کرده است.

همزمان با پیشروی نیروهای عراقی و فروپاشی داعش در موصل، تروریست‌ها مجبور به آزادی ده‌ها تن از بازداشت شدگان در مناطق تحت سیطره خود شدند.

به گفته ساکنان، برخی از این بازداشت شدگان کسانی بودند که سیگار می‌فروختند یا موبایل به همراه داشتند. داعش سیگار کشیدن و در اختیار داشتن موبایل را ممنوع کرده بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه