سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

مارین کورپس تایمز گزارش داد؛

ترویج روسپی گری در ارتش آمریکا/کشف شبکه فساد با ۳۰ هزار عضو

یک گروه فیسبوکی که به ترویج فساد و فحشا می پردازد، با همکاری شماری از تفنگداران دریایی آمریکا اقدام به بازنشر تصاویر برهنه و اطلاعات شخصی زنانی کرده است که به این نیروی نظامی تعلق دارند.

IYbj9qvy6apj

به گزارش خبرگزاری موج، نیروی تفنگداران دریایی ایالات متحده آمریکا در گزارشی که در رسانه وابسته به همین سازمان نظامی منتشر شد، از تلاش برای شناسایی مظنونینی خبر داد که تصاویر برهنه زنان نیروی تفنگداران دریایی آمریکا را در اختیار یکی از شبکه های اجتماعی مروج فحشا و روسپی گری قرار داده اند.

سخنگوی تفنگداران دریایی آمریکا در واکنش به گزارش «مارین کورپس تایمز» گفت: شمار پرسنل نظامی درگیر در این رسوایی اخلاقی فعلا مشخص نیست.

گفتنی است طبق این گزارش، شبکه اجتماعی که اقدام به نشر تصاویر برهنه زنان ارتشی کرده است یک گروه فیسبوکی متشکل از ۳۰ هزار عضو است. این تصاویر که در مواردی با ذکر جزئی ترین اطلاعات شخصی نظیر نام، درجه و حتی پایگاه محل خدمت تفنگداران دریایی همراه هستند، راهی برای عرضه و معرفی خدمات به مشتریان شبکه مورد نظر تلقی می شود.

نیروی تفنگداران دریایی آمریکا با توجه به نظرات زن ستیزانه کاربران این شبکه فساد و بازنشر تصاویر محرک در آن، اقدام صورت گرفته را غیر اخلاقی و نشانه انحطاط فردی توصیف کرد.

«آدام اسمیت» نماینده ایالت «واشنگتن» و عضو ارشد کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به این گزارش، تحقیق کامل و رسیدگی دقیق به وضعیت قربانیان را خواستار شد.

وی با صدور بیانیه ای، رفتار اعضای سابق و فعلی نیروی تفنگداران دریایی را که به ترویج فساد اقدام کرده اند، خطرناک، و غیر قابل پذیرش عنوان کرد.

گفتنی است که در گزارش ارائه شده به اینکه تصاویر مخفیانه و یا با رضایت صاحبان آنها تهیه شده، اشاره ای نشده است.

گزارش سالانه پنتاگون که در ماه مِی ۲۰۱۶ منتشر شد، شمار تعرضات جنسی گزارش شده ارتش آمریکا در سال میلادی ۲۰۱۵ را ۶ هزار مورد اعلام کرد و علیرغم اسفناک خواندن کل ماجرا، عدم تغییر این رقم نسبت به سال ۲۰۱۴ را رضایت بخش خواند!

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه