سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

القاعده کشته شدن فرد شماره دوی خود در سوریه را تایید کرد

شبکه تروریستی القاعده بامداد جمعه کشته شدن «ابوالخیرالمصری» فرد شماره دوی خود را در جریان حملات هوایی آمریکا در سوریه تایید کرد.

القاعده

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری فرانسه شاخه «شبه‌جزیره عربستان و مغرب» گروه  القاعده، بامداد امروز- جمعه- با صدور بیانیه‌ای، تائید کرد که در جریان حمله هوایی یک هواپیمای بدون سرنشین ائتلاف به رهبری آمریکا در ادلب سوریه، «ابوالخیر المصری»، که نفر دوم در دستگاه رهبری این گروه توصیف می‌شود، کشته شده ‌است.

در این بیانیه آمده است» «ابوالخیر المصری» در جریان حمله پهپاد آمریکایی «به شکل خائنانه‌ای» کشته شده ‌است.

مقام‌های آمریکایی می‌گویند ابوالخبیر المصری در ۲۶ فوریه، در پی شلیک یک موشک «هل‌فایر» از سوی هواپیمای بدون سرنشین به خودرویی در نزدیکی شهر ادلب، شمال ‌غرب سوریه، کشته شد. موشک ای‌جی‌ام-۱۱۴ هل‌فایر، یک موشک هوا به سطح، ضدزره و هدف‌یاب است.

منطقه ادلب سوریه مرکز حضور پرشمار نفرات گروه «جبهه‌النصره» است. شاخه‌ای از القاعده که اکنون نام خود را به «فتح‌الشام» تغییر داده ‌است. آتش‌بس سوریه، این گروه را که از منظر سازمان ملل «تروریستی» شناخته می‌شود، در بر نمی‌گیرد.

ابوخیر المصری  ۵۹ ساله و داماد «اسامه بن‌لادن» رهبر کشته‌شده القاعده بود. او یکی از فرماندهان قدیمی گروه القاعده بود و در زمانی که «خالد شیخ محمد» طرح حملات یازدهم سپتامبر را با بن‌لادن در میان می‌گذاشت، مهمان‌خانه‌ای در کابل داشت، که گفت‌وگوها در آن انجام شد.

تحلیل‌گران می‌گویند حضور او و رهبران دیگر گروه القاعده در ادلب، از «اهمیت راهبردی»، که سوریه برای القاعده پیدا کرده است، حکایت دارد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه