سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

القاعده کشته شدن فرد شماره دوی خود در سوریه را تایید کرد

شبکه تروریستی القاعده بامداد جمعه کشته شدن «ابوالخیرالمصری» فرد شماره دوی خود را در جریان حملات هوایی آمریکا در سوریه تایید کرد.

القاعده

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری فرانسه شاخه «شبه‌جزیره عربستان و مغرب» گروه  القاعده، بامداد امروز- جمعه- با صدور بیانیه‌ای، تائید کرد که در جریان حمله هوایی یک هواپیمای بدون سرنشین ائتلاف به رهبری آمریکا در ادلب سوریه، «ابوالخیر المصری»، که نفر دوم در دستگاه رهبری این گروه توصیف می‌شود، کشته شده ‌است.

در این بیانیه آمده است» «ابوالخیر المصری» در جریان حمله پهپاد آمریکایی «به شکل خائنانه‌ای» کشته شده ‌است.

مقام‌های آمریکایی می‌گویند ابوالخبیر المصری در ۲۶ فوریه، در پی شلیک یک موشک «هل‌فایر» از سوی هواپیمای بدون سرنشین به خودرویی در نزدیکی شهر ادلب، شمال ‌غرب سوریه، کشته شد. موشک ای‌جی‌ام-۱۱۴ هل‌فایر، یک موشک هوا به سطح، ضدزره و هدف‌یاب است.

منطقه ادلب سوریه مرکز حضور پرشمار نفرات گروه «جبهه‌النصره» است. شاخه‌ای از القاعده که اکنون نام خود را به «فتح‌الشام» تغییر داده ‌است. آتش‌بس سوریه، این گروه را که از منظر سازمان ملل «تروریستی» شناخته می‌شود، در بر نمی‌گیرد.

ابوخیر المصری  ۵۹ ساله و داماد «اسامه بن‌لادن» رهبر کشته‌شده القاعده بود. او یکی از فرماندهان قدیمی گروه القاعده بود و در زمانی که «خالد شیخ محمد» طرح حملات یازدهم سپتامبر را با بن‌لادن در میان می‌گذاشت، مهمان‌خانه‌ای در کابل داشت، که گفت‌وگوها در آن انجام شد.

تحلیل‌گران می‌گویند حضور او و رهبران دیگر گروه القاعده در ادلب، از «اهمیت راهبردی»، که سوریه برای القاعده پیدا کرده است، حکایت دارد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه