سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

«پینک فلوید» در اعتراض به دیوار ترامپ کنسرت می‌دهد

راجر واترز تایید کرد گروه «پینک فلوید» به فکر برگزاری کنسرتی در اعتراض به ترامپ در مرز آمریکا-مکزیک است.

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از آسوشیتدپرس، راجر واترز از گروه «پینک فلوید» با اشاره به آلبوم کلاسیک «دیوار» یا «د وال» محصول ۱۹۷۹ گفت اجرای این کنسرت در مرز آمریکا-مکزیک اعتراضی به دونالد ترامپ خواهد بود.

در سال ۱۹۹۰ واترز ترانه‌های این آلبوم را در برلین و با اشاره به فرو ریختن دیوار برلین که یک سال پیشتر انجام شده بود، برگزار کرد و راجر با اشاره به این اجرا گفت: ممکن است یک کنسرت دیگر با همین دیدگاه برگزار کنند.

وی آلبوم «دیوار» را بیانگر شرایط کنونی و دوران ترامپ خواند که مدام از ساخت دیوار و دشمنان زیاد و ایجاد فاصله بین نژادها و مذهب‌ها حرف می زند.

این خواننده گفت: «دیوار» درباره این است که چگونه ساخت دیوارها می‌تواند در سطح فردی یا در سطح دو مرز شکل بگیرد.

واترز افزود: اول از همه لازم است تا مردم از سیاست‌های راست افراطی آگاه شوند و در برابر آنها موضع بگیرند. موسیقی جایگاهی قانونی برای بیان اعتراض است و موسیقیدان‌ها یک حق مطلق و یک وظیفه دارند تا دهانشان را باز کنند و حرف بزنند.

راجر واترز پیش از این اعتراض خودش را به ترامپ نشان داده بود و در برنامه زنده اخیرش با هوا کردن یک خوک پلاستیکی بزرگ که رویش نوشته بود«لعنت به ترامپ و دیوارش» این اعتراض را عمومی کرده بود. او همچنین تصاویری غول آسا از ترامپ با اعضای گروه کوکلوس کلان را در پس زمینه کنسرتش گذاشته بود.

در همین حال راجر واترز و نیک میسون دیگر عضو گره «پینک فلوید» تایید کرده‌اند به صورت مشترک در جشنواره گلاستون‌بری برنامه اجرا می‌کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه