سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

تعمیرات اساسی پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی آغاز شد

تعمیرات اساسی پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی با برنامه‌ریزی ۴۸۴ آیتم تعمیراتی از هفتم تیر ماه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، ایرج خرمدل مدیر پالایشگاه پنجم مجتمع گفت: تعمیرات اساسی امسال با توقف فاز ۹ پالایشگاه پنجم از ششم مردادماه آغاز شده است و تا ۱۷ مرداد نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این عملیات، سه روز توقف کامل خواهد داشت که در این بازه زمانی، عملیات توپک رانی نیز از سمت سکوهای دریایی جهت تمیزکاری خطوط ۳۲ اینچ از ابتدای توقف هر فاز برنامه‌ریزی شده که برای فاز ۹ انجام شده است.

خرمدل عنوان کرد: در بازه زمانی یازده روزه تعمیرات اساسی، ۴۸۴ آیتم تعمیراتی برنامه‌ریزی شده و ۱۶۹ آیتم در لیست Opportunity قرار دارد.

وی با اشاره به مهمترین آیتم‌های تعمیراتی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی تعمیرات اساسی امسال، ۶۹ آیتم تعمیراتی به عنوان مهمترین موارد تعمیراتی مشخص شده اند.

به گزارش خبرنگارمهر، پالایشگاه پنجم شامل فازهای ۹ و ۱۰ پارس جنوبی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر