سرخط خبرها
  • تاج: گل‌محمدی یکی از بهترین گزینه‌ها برای هدایت تیم امید بود
  • گود برج میلاد ایمن‌سازی شده است
  • ساخت ۱۶۸ مدرسه به نام هر شهید میناب
  • تسهیلات جدید وزارت علوم برای پذیرفته‌شدگان ارشد و دکتری ۱۴۰۵
  • تحویل ماهانه ۲۶ هزار واحد مسکونی در نیمه دوم سال
  • بومی‌سازی فناوری آسانسورهای خانگی و پله‌پیما؛ گامی نو در صنعت مناسب‌سازی ساختمان
  • دستگیری باند کلاهبرداری با پیامک جعلی افزایش اعتبار کالابرگ
  • دادگاه رسیدگی به پرونده جنایات جنگی و شهدای زندان اوین برگزار شد
  • رفیع‌زاده: دستورالعمل حقوق بازنشستگان صادر شد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر دسترسی ارزان‌تر اقشار کم‌برخوردار به کالاهای اساسی
  • نانوای تنکابنی به‌دلیل برخورد با دستگاه خمیرگیر جان باخت
  • نهادسازی برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید کلید میخورد
  • پرسپولیس ۱ - ۰ نساجی مازندران/ بازگشت سرخپوشان به صدر با تک گل محبی
  • دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح برای پاسخ فوری به تهدیدات
  • شناسایی و دستگیری عوامل تهیه کلیپ مبتذل در مهدیشهر
  • عراقچی: در حال حاضر نیازی به دیدار با آمریکایی‌ها نمی‌بینیم
  • پوشش آب‌رسانی روستایی ایران به ۸۷.۷ درصد رسید
  • پژمانفر: دولت قانون را درمورد کالابرگ رعایت نکرده است
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه
  • مهلت ثبت نام آزمون دکتری تمدید شد

افزایش ۱۰۰ درصدی سقف تسهیلات در بسته اعتباری پذیرندگان کارتخوان های بانک ملت

بانک ملت از دو برابر شدن سقف اعطا و انتقال تسهیلات در بسته اعتباری پذیرندگان کارتخوان های در سال ۱۴۰۵ خبر داد و بدین ترتیب پذیرندگان و کسب و کارها می توانند تا ۱۸۰ میلیارد ریال برای اشخاص حقیقی و ۳۶۰ میلیارد ریال برای اشخاص حقوقی از این بانک، تسهیلات خرد، سرمایه ثابت و سرمایه در گردش دریافت کنند.

بانک ملت
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از بانک ملت، تمامی پذیرندگان حقیقی و حقوقی که علاوه بر اتصال حساب بانک ملت خود به پایانه‌های فروش شرکت به پرداخت ملت، از رتبه پذیرندگی لازم برای دریافت تسهیلات برخوردار باشند، بر اساس امتیاز منابعی و تراکنشی خود مشمول دریافت انواع تسهیلات بسته اعتباری پذیرندگان می شوند.

بر این اساس، در بسته اعتباری پذیرندگان بانک ملت انواع تسهیلات سرمایه در گردش‌‌، سرمایه ثابت و خرد مصرفی با نرخ های ۱۰ تا ۲۳ درصد با دوره بازپرداخت ۶ تا ۶۰ ماهه در نظر گرفته شده است.

بر اساس آخرین تغییرات صورت گرفته روی این بسته اعتباری، سقف مبلغ تسهیلات سرمایه در گردش با ۱۰۰ درصد افزایش برای تمامی رتبه های پذیرندگی، برای مشتریان حقیقی از ۵۰ میلیارد ریال به ۱۰۰ میلیارد ریال و برای مشتریان حقوقی از ۱۰۰ میلیارد ریال به ۲۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

همچنین سقف مبلغ تسهیلات سرمایه ثابت برای رتبه های یک و دو پذیرندگی دو برابر شده و مشتریان حقیقی تا ۴۰ میلیارد ریال و مشتریان حقوقی تا ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت خواهند کرد.

افزایش سقف تسهیلات خود ضامنی با چک صیادی از ۴ میلیارد ریال به ۵ میلیارد ریال و پرداخت تسهیلات خود ضامن بدون چک صیادی ویژه پذیرندگان با رتبه اعتباری A و B تا سقف ۲ میلیارد ریال از دیگر تغییرات بسته اعتباری پذیرندگان در سال ۱۴۰۵ است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه