سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

پیام مدیرعامل بانک کشاورزی به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

پیام مدیرعامل بانک کشاورزی به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی منتشر شد.

بانک کشاورزی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، پیام مدیرعامل بانک کشاورزی به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی بشرح زیر است:

 

«بسم رب الشهدا و الصدیقین»

«إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُمْ بُنْیَانٌ مَّرْصُوصٌ»

محرم، طلیعه‌ی تاریخ بیداری بر بلندای حماسه و ایمان است؛ طنین گام‌های عاشورا، هنوز پس از قرن‌ها، چاووش وجدان بشریت و شکوه اهتزار پرچم عدالت و آزادگی است.

به راستی که حسین ابن علی (ع) در بزنگاه سوگ و سلوک نینوا، معمار عزت و اقتدار انسان بود و قیام خونین کربلا را همچون درسی یگانه و بی نظیر برای آزادگان و آزاد اندیشان برجای نهاد؛ میراثی که امروز نیز روشنگر راه مبارزان جبهه حق است. 

امسال، ملت بزرگ و سلحشور ایران، در حالی به استقبال این ایام پرفیض می رود که بار دیگر بر سیاق «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» جلوه ای بی نظیر از ایمان، شجاعت و وحدت را در برابر ارتش دژخیمان و حملات ددمنشانه‌ی رژیم صهیونیستی به نمایش گذارده و جهان را به تماشای شکوه استقامت خویش نشانده است.

حماسه ای که مردم ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آفریدند، نشان داد که آموزه های کربلا در رگ های این سرزمین جاری است و مردم ایران همچنان با صلابت و هوشیاری، در مسیر حرمت و تقدس خون شهدا گام بر می دارند و در راه دفاع از کرامت و استقلال خود جانانه ایستادگی می کنند. 

بی‌تردید این مقاومت، ریشه در مکتب عاشورا دارد؛ مکتبی که انسان را به ایثار، پایمردی و جان‌فشانی در راه حقیقت فرا می‌خواند و آموزه‌های آن، امروز در تار و پود هویت ملی ما تنیده شده است. آموزه‌هایی که نه‌فقط در میدان نبرد، بلکه در صحنه‌ی سازندگی، خدمت و تلاش برای آبادانی وطن نیز راه‌گشا و الهام‌بخش‌اند.

در چنین روزهایی که ایران، سرافرازتر از همیشه، بر قله‌ی استقامت ایستاده است، محرم برای ما  زنده‌کننده‌ی عهدی دیرین با مکتب اباعبدالله الحسین علیه‌السلام است؛ مکتبی که ما را به خدمت صادقانه در مسیر تعالی وطن، امر به معروفِ همدلی، تلاش و ایستادگی و نهی از منکرِ نفاق و ناامیدی، فرا می خواند.

بانک کشاورزی به عنوان نهادی برخاسته از بطن جامعه و همراه همیشگی تلاشگران عرصه تولید و تعالی، خود را بخشی از نهضت مقاومت مردم ایران می داند و باور دارد که خدمت اگر خالصانه و در مسیر عزت و سربلندی ملت باشد، مصداقی از جهاد است؛ همان جهادی که یاران عاشورا بر آن پیمان بستند.

من و همکارانم در خانواده بزرگ بانک کشاورزی، خود را متعهد می دانیم که در مسیر تحقق امنیت غذایی، توسعه‌ی پایدار اقتصادی و حمایت از کشاورزان شریف کشور، ادامه‌دهنده‌ی راهی باشیم که از نینوا آغاز شد و تا سرافرازی ایران عزیزمان و اهتزار پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران بر بلندترین قله های پیشرفت، امتداد دارد.

اینجانب، ضمن تسلیت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به همه هموطنان عزیز، به ‌ویژه همکاران گرانقدر و مشتریان ارجمند، از درگاه حضرت حق توفیق می طلبم که همه‌ی ما را در زمره‌ی پیروان راستین آرمان های آن امام شهید قرار دهد؛ آرمان‌هایی که در تلاقی عشق و ایمان، راه آینده‌ی این سرزمین را روشن می‌سازند.

وهب متقی‌نیا

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه