سرخط خبرها
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است
  • رونمایی از اپلیکیشن نیرومند/ دانش‌آموزان، سفیران فرهنگ مصرف صحیح انرژی
  • افزایش ۶۶۸ مگاواتی ظرفیت تولید برق در هفته گذشته
  • هرمز برای آمریکا گران تمام شد
  • بزرگ‌ترین پایگاه داده اقتصادی کشور ایجاد شد
  • هشدار سازمان امور مالیاتی درباره پیامک‌های جعلی دریافت گواهی امضا
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد

در جریان طرح عید تا عید ؛

«باجت» بانک تجارت اعتبار ۲۰ میلیون تومانی می‌دهد

بانک تجارت به مناسبت تقارن عید نوروز و ماه مبارک رمضان و به‌منظور افزایش قدرت خرید مردم با همکاری اتاق اصناف ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت به متقاضیان، اعتبار ۲۰ میلیون تومانی با دوره بازپرداخت ۶۵ روزه اعطا می‌کند.

بانک تجارت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت، متقاضیان این طرح ملی می‌توانند با نصب و راه‌اندازی اپلیکیشن «باجت» بانک تجارت، از اول اسفند تا ۲۹ اسفند از طریق منوی اعتبار BNPL، طرح اعتبار عید تا عید را انتخاب کرده و پس از انجام مراحل انتخاب حساب، اعتبارسنجی و امضای دیجیتال قرارداد، اعتبار ۲۰ میلیون تومانی خود را فعال کنند. در حال حاضر مشتریان دارای رتبه اعتبارسنجی A و B مشمول دریافت این اعتبار هستند.

مشتریان می‌توانند پس از فعال‌سازی این خدمت، سبد وسیعی از خرید روزمره خود در ایام پایانی سال را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای همچون دیلی‌مارکت، هایپرمی، هایپر فامیلی‌، افق کوروش، جانبو، هفت و ۳۰۰۰ فروشگاه حاضر در طرح خریداری کنند. علاوه بر این، فروشگاه‌های اعلام شده در سایت عید تا عید به آدرس EIDTAEID.IR یا فروشگاه‌هایی که پوستر طرح بر روی ویترین آن‌ها نصب شده باشند نیز حائز شرایط خرید اعتباری این طرح هستند.

بر اساس این خبر، متقاضیان می‌توانند در اسفندماه سال ۱۴۰۲ از اعتبار خود برای خرید کالا استفاده کرده و بازپرداخت آن را از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ انجام دهند. در این طرح تمام تخفیف‌ها به حساب خریدار منظور خواهد شد و پس از آن، مبلغ باقی‌مانده به‌صورت اقساط از متقاضیان دریافت می‌شود. بازپرداخت ثبت نام وام ۲۰ میلیونی خرید کالا سایت عید تا عید تا ۶۵ روز بدون دریافت هیچ سودی انجام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه