سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

برگزاری دومین جلسه کمیته مضمون استراتژیک تعالی سرمایه انسانی در بانک ملی ایران

دومین جلسه کمیته مضمون استراتژیک تعالی سرمایه انسانی با حضور حسن کاظمی، عضو هیات عامل و معاون منابع انسانی بانک ملی ایران به عنوان مالک کمیته و همچنین روسا، معاونان و کارشناسان ادارات کل سرمایه انسانی، سازمان و روش‌ها، آموزش، رفاه و درمان و توسعه سیستم‌ها برگزار شد.

بانک ملی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران ، کاظمی، عضو هیات‌عامل و مالک کمیته مضمون استراتژیک تعالی سرمایه انسانی، با تاکید بر اهمیت ویژه به نیروی انسانی در بانک ملی ایران، تصریح کرد: اولویت ما توجه به سرمایه‌های انسانی است. تجربه نشان داده است که روش‌های سنتی کارایی ندارند و باید جایگزین روش‌های نوین در حوزه مدیریت نیروی انسانی شود.

وی همچنین با اشاره به سیستم اچ آر ام  (نرم‌افزار مدیریت منابع انسانی)، گفت: هر سازمانی باید از سیستم اچ آر ام استفاده کند و برای بانک ملی ایران نیز یک ضرورت محسوب می‌شود تا در راستای توانمندسازی شرکتی از این سیستم بهره بگیرد.

در ادامه این نشست، پس از ارایه پروژه‌ها از سوی مدیران و اعلام وضعیت پیشبرد پروژه‌های در دست اجرا، چالش‌ها و موانع پیش رو مورد بررسی قرار گرفت و در پایان، راهکارها و دستورهای لازم برای رفع موانع و تسریع در اجرای طرح و برنامه‌های مذکور به مجریان مربوط ارایه شد.

گفتنی است؛ اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک، دبیری دومین جلسه کمیته مضمون استراتژیک تعالی سرمایه انسانی را بر عهده داشت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه