سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون خبر داد:

بیش از ۹۶۰ پرونده در بانک توسعه تعاون از قانون تسهیل بدهی بدهکاران بهره‌مند شدند

بیش از ۹۶۰ پرونده در بانک توسعه تعاون از قانون تسهیل بدهی بدهکاران بهره‌مند شدندبیش از ۹۶۰ پرونده مربوط به مطالبات غیر جاری تاکنون بر اساس قانون تسهیل بدهی بدهکاران شبکه بانکی در بانک توسعه تعاون بررسی‌شده و مشمول بخشودگی تشخیص داده‌شده‌اند.

بانک توسعه تعاون

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، رئیس هیات مدیره بانک در تشریح جزئیات اجرای قانون تسهیل بدهی بدهکاران شبکه بانکی در بانک توسعه تعاون گفت: این قانون ۱۷ دی‌ماه سال گذشته از سوی بانک مرکزی به شبکه بانکی کشور ابلاغ و بر اساس آن مهلت تسویه بدهی اعلام‌شده برای مشمولان تا پایان آذرماه سال ۱۳۹۹ تعیین شد. پیرو این ابلاغ به تمامی واحدهای ستادی و اجرایی در بانک توسعه تعاون الزام شد تا پرونده‌ها را بررسی و مشمولان قانون را شناسایی کنند.

سید باقر فتاحی بابیان این‌که برای اجرای این قانون، فهرست مشمولان از سوی بانک‌ها باید در سامانه بانک مرکزی ثبت شود، گفت: پس از تأیید بانک مرکزی است که می‌توان مشمولان معرفی‌شده را از استمهال برخوردار کرد بنابراین به منظور افزایش سرعت و دقت در اجرای قانون، فهرست همه متقاضیانی برای انجام محاسبات به واحد بازرسی بانک ارسال شد. از مجموع پرونده‌های ثبت‌شده توسط بانک توسعه تعاون در سامانه بانک مرکزی، ۹۶۲ پرونده تأیید شد که برای اجرای قانون پرونده‌های مورد تأیید به شعب استان‌ها عودت داده شد.

به گفته وی بانک توسعه تعاون اسامی آن دسته از مشمولانی که تاکنون نتوانسته‌اند از مزایای قانون مزبور بهره‌مند شوند یا جدیداً برای برخورداری از این قانون اقدام کرده‌اند به بانک مرکزی اعلام کرده است تا در صورت تأیید این نهاد مراحل بعدی کار انجام شود.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون در پایان تصریح کرد: این بانک ضمن اجرای دقیق مصوبات بالادستی در اجرای تعهدات و ارائه خدمات و نقش‌آفرینی در طرح‌های بزرگ ملی و اقتصادی همواره از پیشگامان نظام بانکی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه