سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

ارائه بیمه مسوولیت تولید کننده محصول سامان بر روی یک دستگاه تصفیه هوا

شرکت بیمه سامان در راستای حمایت از تولید کالای ایرانی، به همکاری با شرکت توسعه سرزمین پارس ماهو به عنوان اولین سازنده دستگاه هوشمند تصفیه هوای ژنیک اقدام کرده است.

شرکت بیمه سامان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سامان، مدیر بیمه های مسوولیت بیمه سامان با اعلام این خبر گفت: دستگاه مذکور تحت پوشش بیمه نامه مسوولیت تولید کننده محصول قرار دارد تا ضمن حمایت از ایثارگران جوان عرصه تولید، موجبات اطمینان و آرامش مصرف کنندگان را نیز  فراهم کند. 

دکتر علی صرفی افزود: توانایی این دستگاه در حذف عوامل میکروبی از جمله باکتری ها، مخمرها، قارچ ها و ویروس های موجود در هواست.

او اظهار کرد: این دستگاه در چهار مرحله هوای محیط را پس از مکش به داخل خود ضدعفونی و تصفیه می کند و قابلیت استفاده در اماکن عمومی،کلینیک ها،بیمارستان ها،فضاهای اداری،صنعتی،سالن های اجتماعات،اماکن مذهبی و ... را دارد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت بیمه سامان مسوولیت مدنی شرکت سازنده محصول را در قبال زیان دیده که در نتیجه استفاده از محصول دچار خسارت بدنی و مالی شود مشروط بر آن که مسوولیت بیمه گذار بر اساس نظریه مرجع ذیصلاح قانونی محرز شود با رعایت شرایط خصوصی و عمومی و استثنائات بیمه نامه و تا سقف جدول تعهدات آن تحت پوشش بیمه قرار داده است.  

 مدیر بیمه های مسوولیت شرکت بیمه سامان ادامه داد: اکنون هر فردی که این کالای ارزشمند را خریداری کند، بر روی کارت ضمانت آن یک گواهی بیمه نیز دریافت خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه