سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

هزار دستگاه کامیون با تسهیلات بانک توسعه تعاون به شبکه حمل‌ونقل کشور اضافه می‌گردد

مدیرعامل بانک توسعه تعاون از برنامه اعطای تسهیلات این بانک جهت هزار دستگاه کامیون خبر داد.

بانک توسعه تعاون2

به گزارش خبرگزاری موج، حجت اله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه میان این بانک، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت ایران‌خودرو دیزل اظهار داشت: بخش حمل‌ونقل اعم از درون‌شهری و جاده‌ای ازجمله بخش‌های اقتصادی است که تعاون به‌خوبی در آن متبلور گردیده است.

وی افزود: در فعالیت اقتصادی حمل‌ونقل، نقش‌های متعدد، منافع و نیازهای مشترک وجود دارد که با مکانیزم‌های موجود در تعاون، این بخش اقتصادی امکان تداوم و پیشرفت پیدا نموده است.

مهدیان با اشاره به همکاری چندین ساله بانک توسعه تعاون و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: تسهیلات بانک توسعه تعاون در راستای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، مصداق حمایت از تولید داخلی و همچنین حفظ و ایجاد اشتغال بوده است و نوسازی ناوگان کارکردهایی از قبیل افزایش بهره‌وری، کاهش مخاطرات جاده‌ای و کاهش آلودگی هوا را نیز در پی دارد.

وی با اشاره به دور جدید همکاری میان بانک توسعه تعاون و بخش حمل‌ونقل گفت: در طی مدت تفاهم‌نامه و مطابق برنامه به واجدین شرایط و معرفی‌شدگان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، تسهیلات بانکی تهیه کامیون تولیدی شرکت ایران‌خودرو دیزل، با بازپرداخت حداکثر پنج‌ساله و با نرخ سود مطابق مصوبه شورای پول و اعتبار تأمین مالی تعلق می‌گیرد و مجموعاً هزار فعال حوزه حمل‌ونقل از این تسهیلات منتفع می‌گردند.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون خاطرنشان کرد: با تعامل دوجانبه و سازماندهی مناسب میان این سه نهاد، تلاش می‌شود تفاهم‌نامه با بهترین اثربخشی و کارآمدی به اجرا درآمده و بخش حمل‌ونقل از مزایای این همکاری منتفع گردد.

مهدیان همچنین بیان داشت: تکمیل زیرساخت‌های اقتصادی از مهم‌ترین ابعاد توسعه متوازن و همه‌جانبه در سراسر کشور است و توسعه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای شرایط مناسبی را برای رونق فعالیت‌های تولیدی، تأمین مواد اولیه، کمک به توسعه بازار، شکل‌گیری بهتر مناسبات اقتصادی و ایجاد ارزش‌افزوده مناسب در مناطق مختلف کشور و تأمین مایحتاج عموم مردم فراهم می‌کند و ازاین‌رو، همکاری با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای حرکت در راستای تحقق اهداف اجتماعی دولت و اجرای صحیح راهبرهای اقتصادی کشور می‌باشد.

شایان‌ذکر است این تفاهم‌نامه سه‌جانبه در حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، جعفر سرقینی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، عزت اله اکبری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و فرشاد مقیمی مدیرعامل شرکت ایران‌خودرو به امضای حجت اله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون، عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و محمد زالی مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت ایران‌خودرو دیزل رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه