سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

نخستین جشنواره ملی خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی با مشارکت بانک ملی برگزار می شود

نخستین جشنواره ملی خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی با مشارکت بانک ملی ایران برگزار می شود

بانک ملی ایران

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران ، این بانک در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی و با رویکرد توسعه دانش اقتصادی و بانکی کودکان و آینده سازان کشور، کانون جوانه ها را در سال ۱۳۹۲ راه اندازی کرده و بر همین اساس نیز از نخستین جشنواره ملی خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی حمایت می کند تا دانش آموزان خلاق بتوانند ایده های خود را جامه عمل بپوشانند.

این جشنواره با هدف شناسایی، پرورش و شکوفایی استعدادها و خلاقیت های دانش آموزان و ارزش بخشیدن به دستاوردهای علمی آنان، استفاده از ایده های ناب و ایجاد انگیزه و بستر مناسب برای ایده های خلاقانه دانش آموزان در محورهای مختلف علوم پایه، فنی و مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و محیط زیست، بانکداری هوشمند، مسئولیت های اجتماعی، علوم انسانی، آفرینش های هنری، علوم رایانه و تجسم خلاق در سطح کشور برگزار می شود.

نادر اکبری وند رییس اداره کل روابط عمومی بانک در مراسمی با اشاره به سابقه دیرینه همکاری های مشترک و مستمر آموزش و پرورش و بانک ملی ایران گفت: مدیران بانک همواره بر حمایت و توسعه همکاری ها با آموزش و پرورش تاکید داشته و کانون جوانه های بانک نیز در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی و با رویکرد توسعه دانش اقتصادی و بانکی کودکان و آینده سازان کشور راه اندازی شده است.

محمد صیدلو مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران نیز با تاکید بر اینکه همکاری های بانک ملی ایران و آموزش و پرورش تاکنون منشا خیر و برکت بوده است، گفت: بیش از یک میلیون دانش آموز در استان تهران و بیش از یک میلیون دانش آموز در شهرستان های این استان مشغول به تحصیل هستند و خوشحالیم که بانک ملی ایران در بهره مندی از این ظرفیت برای انجام رسالت تعلیم و تربیت در کنار ما قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه